Forsiden > Ny teknik > Lige før din Video Assist tager videre

Lige før din Video Assist tager videre

Tjek lige op på den nye Video Assist 2.3 der giver support til 3D LUTs og mere

fredag 18. november 2016, af Tom Dissing

Skulle du gå og overveje at sælge din Video Assist, som mange ser ud til at have været på vej til, her på det sidste, er det nok på sin plads at tjekke op på den nye firmware, der hedder V2.3.
Ud over det oplagt heldige i 3D LUT support er det nu også muligt at optage i DNxHD og DNxHR, hvilket kunne være relevant.
5 tommeren får ydermere false colour featuren, der bliver vist frem på InterBEE 2016 i Tokyo.
Den bedste del af nyheden er dog de nye 3D LUT features, begge modeller vil kunne håndtere med den kommende update.
Der er faktisk også andre features som “expanded focus” og et par nye “screen rotation” features.
Som altid med sådanne opdates er det bare om at hente dem på Blackmagic Designs site, når de er der ( updaten skulle være kommet, red. ).
På samme måde, hvis du er en af dem der har overvejet at investere er det - vel sagtens - på sin plads at tage med i overvejelserne, at der nu er support for op til seks nye 3D LUTs til monitoring uanset om der er tale om 5 tommeren, eller den store 7 tommer.
Bedst af alt er det faktisk muligt at gemme de op til seks 3D LUT “presets”, og hente dem frem alt efter hvilket kamera eller “look” der arbejdes med.
Og jo, det er underordnet i hvilket opløsning du arbejder. 4K er naturligvis også supporteret.
DNxHD, og DNxHR i MXF betyder at der nu kan optages i DNxHD 220, 145 og 45 Mbit kvaliteter, ganske som der kan optages i DNxHR HQ, SQ og LB, hvilket er heldigt for Avid folk, der ender på en Windows maskine.
Og selv om at det ikke burde være nødvendigt, giver Video Assist 2.3 ejere af 5 tommeren muligheden for at kunne eksponere lidt mere korrekt.
False color exposure tools, kan hjælpe når der er meget gråt, der bliver til grønt, hvorefter det - burde - være muligt at se at ekponeringen er korrekt.
Lyserød er godt til hud, og så vender brugerne sig som regel til disse farver, hvorfor det - potentielt - er blevet lidt lettere at eksponere “ens” fra location til location.
Grant Petty, CEO, Blackmagic Design siger:
-Blackmagic Video Assist is perfect for customers that need better monitoring and higher quality recording, starter han og fortsætter.
-This new update adds incredible LUT monitoring to both models, and brings some of the same powerful high end features from the 7” Blackmagic Video Assist 4K model to customers that have the 5 inch Blackmagic Video Assist model. We think the massive number of features on the 5 inch Video Assist model is amazing when you consider it only costs $495! Thats why Blackmagic Video Assist has become an essential part of every filmmakers toolkit because they help customers shoot and capture higher quality video with everything from DSLRs to older tape based camcorders, and even the latest digital film cameras! slutter han.
Folk der ikke har investeret kan ikke vide at 5 tommeren er en HD monitor, mens 7 tommerne er til 4K folket.
Her en ældre promo for 4K versionen.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?