Forsiden > Ny teknik > Litepanels tager på IBC med et 2016 lyskit

Litepanels tager på IBC med et 2016 lyskit

fredag 2. september 2016, af Tom Dissing

Hvis du er så gammel at du kan huske at ENG, altså Electronic News Gathering, var noget med tunge kameraer, endnu tungere stativer, og kæmpetunge lamper, der kommer i kasser og sække, kunne du let blive glad for Litepanels, nyeste ENG lyssæt.
Kameraerne og stativerne er jo for længst blevet bitte små, og meget lette.
Nu er lamperne, blevet trådløse, hvilket betyder at du ikke længere behøves lede efter en stik kontakt, og så er det blevet til Bi-Color LED, med så meget lys i dem, at de virker “overalt”, samtidig med at de faktisk også ser “godt ud”.
Det lys de giver - i hvert falt i tilfældet med det nye Lykos kit fra Litepanels, ser godt nok ud til at ENG, folk der rejser eller kollegaer der ikke gider fylde en bil op med lamper, for at lave et interview, har noget at glæde sig til.
The Lykos Bi-Color Flight Kit, der skulle være på hylderne fra omkring idag, er uanset dette, potentielt sjovt lyd, der intet vejer, og som kan det de fleste har brug for, i en fart.
Litepanels co-founder Pat Grosswendt forklarer:
-Each Lykos LED light offers a similar output to Litepanels original 1x1 (400W Tungsten) yet only requires 23 watts to power, starter han og fortsætter.
-This unusually low power requirement makes this a truly mobile lighting kit that can be used in a variety applications with a convenient assortment of powering options, slutter han.
Folk der kunne fristes til at investere har ydermere 2 muligheder.
Det ene er uden batterier, mens det andet er med.
1: 3 Lykos Bi-Color paneler med AC til EU stik, 3 Nano stativer, 3 ball head shoe mounts, en soft box, og filtre. Det hele kan være i en Pelican 1510, der er forberedt til formålet.
2: det samme + 3 Anton/Bauer NP-F976 L-Serie batterier og og 3 L-Series single ladere.
Som du har gættet er lamperne så små at de kan bruges onboard, i hånden, på en boomstang, eller hvad der nu er brug for.
Selv det klassiske interview i bilen, er bu pludselig let simpelt og muligt.
Og hvis du har en mobil der har Bluetooth, kan du nu styre dit Lykos LED kit - individuelt - via the Litepanels SmartLite app, der både styrer farve og lysniveau.
Noget kunne dog tyde på at det kræver en Apple mobil.
Men det havde du gættet.
Lyset skulle i følge producenten holde en høj CRI/TLCI og være flicker-free uanset hvor de står henne fra 100 procent til 0 procent, ganske som at der heller intet color shift er uanset hvordan de dæmpes.
Vil du vide mere, så tjek din lokale Litepanel forhandler eller besøg deres site her, hvor det fremgår at dette produkt er en Manfrotto/Litepanels fusion

..mener

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?