Forsiden > Ny teknik > LiveU LineUp af nyt på IBC2014

LiveU LineUp af nyt på IBC2014

fredag 4. juli 2014, af Tom Dissing

I takt med at broadcasterne gerne vil være “alle steder”, bruger de stadig flere 3G/4G uplinks, der kan udstyres med en journalist og en fotograf, der kan rapportere hjem, med en meget lille forsinkelse.
Dermed at der ydermere muligt at lave interview på steder der ellers ikke er var muligt.
Alt sammen noget LiveU har specialiseret sig, og som de har planer om at fortælle endnu mere om, på efterårets IBC2014 messe.
Noget de i realiteten allerede har taget hul på, da de er stærk repræsenteret ved the FIFA World Cup i Brazilien.
I den forbindelse er den helt store nyhed deres LU500 der blot vejer 1 kilo, monteret i en “rygsæk” så systemet lynhurtigt kan tages i brug, og sende hjem i endog særdeles høj kvalitet.
LU500 er i den forbindelse LiveU f4. generations “bonding algorithm”, der i følge producenten gør netop deres system til det bedste, blandt flere.
Noget der - naturligvis - også hænger sammen med at der inde i rygsækken er en kraftig multi-processor video encoding engine, der må formodes at klare en god del af talknuseriet.
Af andre nyheder lover LiveU at vise deres “DataBridge” og “Central” frem.
“DataBridge” er et mobilt hotspot der giver “broadband” til andre/alle enheder, der har lyst til at bruge wifi mens “LiveU Central” er et browser baseret “management system”, der blandt meget andet klarer geo-tracking af andre LiveU systemer, feeds og apps.
#LiveU Central” giver endda et live preview af andre feeds og andet.
Læs mere her

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?