Forsiden > News > MTG fortsætter med at købe bold

MTG fortsætter med at købe bold

tirsdag 13. oktober 2015, af Tom Dissing

Det er ikke mange år siden “de to store” var DR og TV2.
Det var der alle de vigtige kampe blev spillet og det var der nationen samledes når de stolte lyshårede drenge med fregner forsvarede landets fodbold ære.
Sådan er det nu snart aldrig mere.
De fleste “vigtige kampe” er for længst blevet købt af MTG og Discovery, hvilket betyder at landets fodbold interesserede må kigge forbi deres enorme mængde kanaler, og først senere overvejer at se DR eller TV2.
Alt sammen noget der har kunne ses på de generelle seertal og i særdeleshed på sport, hvor både TV3 og Discovery kanaler har blandet sig i “ugens top tyve” en række gange den sidste tid.
Eneste kedelige udvikling i den forbindelse kunne siges at være at det kun er med fodbold programmer disse størrelser forsøger at lokke seerne over på deres kanaler.
Igen.
Det ser jo ud til at virke, så ideen må være sund.
Idag kan MTG så fortælle at de har købt rettighederne til La Liga og Serie A, der for eventuelle uforstående er den spanske La Liga og den italienske Serie A i indeværende og de kommende to sæsoner.
Dermed ser det ud til at der er noget der ligner 3 års mere fodbold på alle platforme, da rettighederne igen er købt såkaldt platformsneutralt, hvorfor MTG nu også ejer rettighederne til mobil, tablet og computer.
Da dette indkøb kommer ganske kort efter at MTG købte engelske Premier League.
Det er dermed ikke længere nok blot at have adgang til TV3-kanalerne. Det er nu nærmest en nødvendigt at købe sig adgang til streamingtjenesten Viaplay, hvis den enkelte seer ønsker at se:
- Champions League
-Alka Superliga (1., 3., 4., 6. valg i hver runde)
-BET25 liga og alle kampe fra DBU Pokalen
-Premier League
-La Liga
-Serie A
-Ligue 1
-Tysk pokal, samt diverse øvrige landskampe og europæiske kvalifikationskampe.
MTG Danmarks administrerende direktør Kim Poder siger:
-Vi er selvsagt stolte over, at vi nu kan føje yderligere en massiv mængde af topfodbold til vores i forvejen store rettighedsportefølje. På vores kanaler og på Viaplay har vi nu adgang til det bedste fra Danmark og fra Champions League, samt uge efter uge til Messi, Ronaldo, Pogba, Rooney, Aguero, Ibrahimovic og alle de andre verdensstjerner fra England, Spanien, Italien og Frankrig. Med købet af de seneste rettigheder og alt vores øvrige topsport som NFL, Formel 1, Champions League-håndbold og meget meget mere, manifesterer vi os som Danmarks førende sportsbroadcaster. Vi har ganske simpelt masser af topsport, og vi vil nu nøje overveje, hvordan vi præcist vil udnytte La Liga og Serie A rettighederne i Danmark, herunder om der skal sælges dele af rettighederne, slutter han og understreger endnu engang at MTG fortsat er parate til at dele rettighederne med deem der kunne tænkes at være interesserede.
Sportschef Peter Nørrelund supplerer:
-Sport er i vores DNA, og folk har en berettiget forventning om, at vi leverer topsport til dem. Og vores ambition er da også hele tiden at kunne tilbyde vores kunder de bedste rettigheder og den bedste dækning. Vi kan nu præsentere en sportsportefølje på vores kanaler og på Viaplay i Danmark, som der nærmest ikke ses mage til noget sted i Europa. Vi har sikret os et fantastisk fundament til årene, der kommer, og vi går en sjov fremtid i møde, hvor vi vil gøre alt for at leve op til kundernes og seernes forventninger til os, slutter han.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?