Forsiden > News > MTG løb med de næste tre års Premier League

MTG løb med de næste tre års Premier League

fredag 2. oktober 2015, af Tom Dissing

Der er som bekendt hele tiden rift om de fodboldglade og deres øjne.
Så meget at det her de sidste mange år har presset prisen på - blandt andet - den engelske Premier League op i noget de fleste ikke engang drømmer om at kunne vinde i Lotto.
Ikke desto mindre ser det ud til at MTG endnu engang har haft held til at løbe med ligaen, der både er blevet udvidet i forhold til antal kampe og dage og i forhold til såkaldt platform.
MTG har nemlig ikke bare købt retten til at sende det hele i TV.
De har købt alle platforme, så det også bliver MTG der sender på nettet, på din mobil og alle andre steder.
Uanset skulle de mange fans være sikret fortsat adgang til Rooney, Aguero, Hazard og alle de andre fodbold stjerner.
Altså forudsat at de køber adgang til MTGs kanaler, herunder streamingtjenesten Viaplay, hvor der også vil blive sendt kampe frem til sommeren 2019, hvortil MTG har købt rettighederne.
MTG er klar over at mange andre - også herhjemme - gerne vil sende dele af denne liga.
Derfor kan de fortælle at de “vil søge Premier League om tilladelse til at sublicensere dele af de danske rettigheder”.
Det er med andre ord ikke MTG der ikke vil have at du ikke kan se med, men Premier League der jo bestemmer om MTG må sælge rettighederne videre til andre.
Vi fik pointeret at Premier League udvider antallet af TV-livekampe, da der nu indføres fredagskampe i Premier League.
Dermed er det ikke længere kun ørdag, søndag, mandag og i midtuger ( onsdag ?) du kan se Premier League.
Det bliver også om fredagen.
MTG Danmarks administrerende direktør, Kim Poder siger:
-Premier League er den absolut største, internationale klubrettighed, og den har masser af loyale fans. Stjernerne står i kø i Premier League, og vi er stolte over fortsat at kunne tilbyde vores seere og kunder kampene fra England. Sammen med vores øvrige top rettigheder fra Danmark og fra UEFA Champions League kan vi tilbyde de fodboldglade danskere det absolut bedste produkt, slutter han.
Ud over Premier League viser MTG også “de bedste og fleste” kampe fra Alka Superliga frem til sommeren 2021, alle kampe fra DBU Pokalen frem til sommeren 2021 og UEFA Champions League til og med finalen i 2018, eksklusivt.
MTGs sportschef Peter Nørrelund supplerer:
-Vi er glade for, at vi kan tilbyde det bedste fodboldprodukt i Danmark. Med forlængelsen af Premier League-rettighederne har vi sikret MTGs førerposition i årene fremover. Premier League er en af vores tre juveler, og vi vil fortsat udvikle dækningen af verdens bedste liga. Vores ambition er krystalklar: Vi vil tilbyde danskerne den allerbedste dækning af den allerbedste fodbold, slutter han.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?