Forsiden > News > MTG på vej med børneserie

MTG på vej med børneserie

mandag 19. september 2016, af Tom Dissing

MTG er på vej med hvad de kalder for “The Big Experiment”, (“Det store eksperiment”) der er en slags børne serie der får premiere på Viaplay i Denmark, Finland, Norge og Sverige, den 1. december.
Der er tale om en serie på 24 episoder, der - vel sagtens - derfor burde kunne kaldes for en julekalender.
Det eneste vi ved, indtil videre er hvad Jakob Mejlhede, EVP of Programming and Content Development, MTG, siger:
-Today’s kids are growing up streaming, and this series shows our commitment to creating an original portfolio that has something for all our viewers. Through drama, film and now kids series, MTG is on a journey to become the Nordic region’s leading producer of original conten, slutter han og bliver suppleret af Jonas Karlén fra Viaplay.
Han siger:
-Vi har humor, drama, spænding og sport i vores portefølje, der nu bliver fuldendt med vores første originalserie til det yngre publikum. Det er noget, vi længe har ønsket at gøre, da vi synes at der har manglet et format, som både er inspirerende og samtidig har en uddannende effekt på børnene. Med julekalenderen ændrer vi nu på det, og styrker samtidig vores position som den førende platform for danske kvalitetsproduktioner, slutter han.
Producent på det hele er Nexiko, der er et Stockholm baseret selskab, med en række kendte svenskere i ledelsen, der - ikke - er en del af MTG, som vi forstår det.
Selve “julekalenderen”, der kun kan opleves på streamtjenesten Viaplay, kommer til at indeholde to ledende karakterer, der hver dag vil blive udsat for “different experiment”, altså forskellige eksperimenter, hvor de løser opgaver under overordnede emner som “musik”, “kemi” og “matematik”.
MTG og dermed Viaplay, har netop haft premiere på “Swedish Dicks”, der snart bliver suppleret af et nyt “new Nordic noir drama”, der hedder “Hassel”, senere suppleret af “SuperSwede”, der er en documentar om Ronnie Peterson, der er Sveriges mest succesdfulde Formul 1 kører.
Det er indtil videre uklart om der bliver produceret “regionale” versioner, med lokale værter, der taler det lokale sprog, eller om det er planen at sende den samme produktion, til alle markeder.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?