Forsiden > News > MTG tjente 500 millioner i Q4

MTG tjente 500 millioner i Q4

onsdag 3. februar 2016, af Tom Dissing

Medieselskabet MTG, der hele tiden investerer i nye tiltag der som regel skaber mere omsætning, ser ud til at have ramt rigtigt endnu engang.
Regnskabet for Q4 er ude, og i følge svenske medier har MTG lige tjent 500 millioner svenske kroner.
Pengene er - mere eller mindre - primært tjent på Dreamhack, der er ( verdens største ? ) E-sports selskab.
I erkendelse af at vi er et par stykker der fortsat ikke er helt på plads med E-sports, er det “cirka” alle elektroniske sportsgrene, der er mulige at spille via computer.
Noget de unge er så vilde med at de bedste af dem kan rejse verden rundt som “team” og vinde endog voldsomt store premier.
MTGs resultat på 498 millioer kroner er dog ikke kun hentet ind via E-sports.
Den del af indtægten var “kun” 244 miljoner kroner.
Resten er som altid hentet ind på TV kanaler og andet.
Resultatet er uanset pænt heldigt, da forventningerne var i omegnen af 7 procent lavere i følge Six News der beskæftiger sig med erhvervsstof.
Ud over Dreamhack, har MTG ydermere investeret i ESL, der også er et e-sports firma, gansle som Zoomin, der er et webbvideonetværk.
Slutteligt har de endeligt også investeret i Splay, der er et Nordisk netværk der minder om Zoomin.
Endeligt er det kommet frem idag at MTG startar TV3 Sport op i Sverige.
Som Viasats sportchef Per Nunstedt siger det, bliver det:
-En kanal som gör skillnad och sätter starkt avtryck.
Om der så er en direkte forbindelse mellem det faktum at det går fint og at de derfor prøver med en ny kanal, eller ej, melder historien intet om.
Sikkert er det dog at TV3 har besluttet sig for at etablere en sportskanal i Sverige.
Kanalen kommer naturligvis til at vise Premier Leauge, La Liga og Serie A, hvilket vi - som vi husker det - allerede kan opleve på en tilsvarende kanal her i landet.
Anders Jensen, vd for MTG i Sverige siger:
-Nu när vi har mer sport än någonsin, och flera av de största sporträttigheterna i världen, vill vi erbjuda våra många sportintresserade tittare ett ännu bredare utbud och fler sändningar av högsta kvalitet samtidigt som vi också erbjuder våra annonsörer access till ett starkt premiuminnehåll och ökad räckvidd, slutter han og bliver suppleret af Viasats sportchef Per Nunstedt, der siger:
-När det kommer till spets, bredd och omfattning är 2016 det starkaste året i det här företagets historia. Med TV3 Sport når vi ut med flera av våra tunga rättigheter, det är en kanal som gör skillnad och sätter starkt avtryck, slutter han og henviser til at Viasat/MTG/TV3 også har rettighederne til NHL håndbold Champions League og Euroleague, der er basketball.
Kanalen lanceres som noget nyt i HD, hvilket faktisk kunne vise sig at være i 1080i.
Det er dog ikke bekræftet.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?