Forsiden > News > MTGTV hitter hos de 21-50 årige

MTGTV hitter hos de 21-50 årige

onsdag 1 april 2015, af Tom Dissing

En del kunne tyde på at størrelser som DR og TV2 helt har opgivet de unge seere under 50 år, hvorfor de i stedet valfarter over på MTGTV og de såkaldte TV3 og de Viacom -kanaler ( som MTG står for reklamesalget for, red.), der kan fortælle at MTGTV nu kan se tilbage på det “bedste 1. kvartal for gruppen i 15 år”.
Og med en såkaldt kommercielle share, CSOV på flotte 25,9 procent, er de unge altså at finde på MTGTV, mens “de gamle” ser DR og TV2.
Det går i det hele taget rigtigt godt for TV3 kanalerne, der henter stadig flere seere over hvilket blandt andet betyder at TV3+ kan samtidig fejre “bedste kvartal siden 2012”, mens TV3 Puls netop har haft “det bedste kvartal nogensinde”.
Hovedkanal TV3 falder som den eneste en smule.
MTGTV kan ydermere fortælle at “PUTen”, der er kort for “people using televison” er stabiliseret, samtidig med at TV3 Play/TV3.dk får stadig flere seere sammen med Ekstra Bladet, JuicyPlay, TV3sport.dk.
TV3s administrerende direktør Kim Poder siger:
-Det er svært ikke at være tilfreds med denne start på et nyt år for både flow tv og web tv. TV3s hovedkanal kom lidt sent i gang med forårets programnyheder. Det gav en langsom start på året. Men siden vi først i marts måned har spillet alle vores egenproduktioner ud og sporten igen er kommet i gang på flere fronter, er fremgangen for alvor sat ind. Kigger vi på MTGTVs samlede antal kanaler er det bedste uge 9-13 nogensinde! Og ser vi på MTGTV uden Viacom-kanalerne er hele kvartalet også er det bedste i 15 år. Så - vi glæder os over, at vi for andet år i træk viser fremgang på både egne vegne, seernes og annoncørernes ditto! Og så ved vi, at skal denne fremgang fastholdes, stiller det store krav til os om også fremover at give seerne den bedste underholdning, slutter han.
Kigges der alene på egenproduktioner, klarer MTGTV sig også godt.
Måles der i forhold til SBS/Discovery, vurderer MTGTV at ud af 11 af TV3s egenproduktioner har 10 af dem flere seere end 100.000 seere. Hos SBS/Discovery er det kun to ud af 15 nye produktioner der kan sige det.

..mener

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?