Forsiden > News > MTGs DreamHack Masters på vej til Las Vegas

MTGs DreamHack Masters på vej til Las Vegas

Det hele startede i Malmø - tidligere på året

mandag 31. oktober 2016, af Tom Dissing

Hvis du ikke har bemærket det, er en af de mest sete “ikke TV” begivenheder, eSports.
Noget enkelte broadcastere har bemærket, hvorfor de har investeret i netop denne “sportsgren”.
Blandt disse er MTG, der enten ejer hele DreamHack Masters, eller nok af det til at det nu er blevet tid til en tur til Las Vegas, der får besøg af begivenheden engang i februar.
Sidste gang der var fart på den, i den forbindelse, var tilbage i Malmø, hvor begivenheden fik omkring 12.000 til at møde op i en sportshal.
Det er sådan set flot nok.
Hvad der omvendt er relevant er de 32 million “stream views”, MTG efterfølgende kunne konstatere først havde set reklamer, før det relevante indhold.
Og det - naturligvis - helt uden de snævre regler MTGs engelske kanaler er underlagt.
Derfor er det altså nu blevet tid til at The DreamHack Masters slår et smut til USA, her et par måneder efter at konceptet havde premiere i Malmø, der i 2016,.
Nå ja. det er jo i år.
Sådan er det dog hele tiden med eSport.
Det går hylende hurtigt, og omsætningen stiger som bare pokker.
Der er indtil videre ingen der har vurderet hvad formatet kunne tænkes at vokse til i USA.
Sikkert er det dog at der her tale om en helt anden liga, hvor der fra den 15. til den 19. februar er championship kamp om priser der er så vilde at vi nøjes med at sige at den såkaldte “prize pool” er oppe på 450.000 dollars.
Det hele løber så ellers af staben på the MGM Grand Hotel Arena, hvor der dog “kun” er plads til 17.000 så selv om at arrangementet må formodes at vokse gevaldigt online, er det åbenabart ikke planen at det skal vokse meget rent fysisk.
_
Uanset dette, kan der vel ingen tvivl herske om at MTG her har fundet en særdeles interessant - og i princippet - meget TV parat sport, der - indtil videre - dog vælger at leve på nettet, hvor der omvendt er millioner der følger med.
Så er du til dette års DreamHack Masters, der rent fysisk finder sted i Las Vegas, kan du altså vælge at være tilstede, eller gøre som rigtigt mange andre, følge med online.
Marcus Lindmark, der er President & CEO of DreamHack AB siger:
-Visitors can expect the best atmosphere possible, and we’ll be sure to capture all this for viewers online, slutter han.
Skulle du have lyst til at være til stede koster det 300 dollars for en plads på gulvet, der er blandt de bedre placeringer i forhold til at der må formodes at blive solgt tæt på 17.000 billetter.
Her promoen for arrangementet.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?