Forsiden > Ny teknik > Mamba FX lander på Mac

Mamba FX lander på Mac

onsdag 2. april 2014, af Tom Dissing

Folk der stadig ikke kender SGO har virkeligt noget til gode.
Størrelsen der mest er kendt for deres voldsomme VFX software pakker, som vi også har fundet en promo for nederst, har de sidste par år også udviklet mindre pakker, der måske ikke kan så meget, men som til gengæld heller ikke koster det vilde.
Og da en af disse bliver vist frem på en Mac på det nært forestående NAB2014, er det vel på sin plads lige at nævne et par af de features dette software har.
Mamba FX, der tidligere kun har været til at finde på Windows og Linux, er en såkaldt “open node-based compositor”, der - mere eller mindre - er “an entire visual effects suite, including keying, tracking, painting and restoration”, der som node-baseret software reelt giver uanede muligheder, bare du er kreativ nok.
Og da pakken blot koster 2-300 Euro, er det altså ikke prisen der burde afskrække.
Mamba FX kan ud over det oplagte, automatiseres, så de samme rutiner altid tilføjes nyt materiale, eller de såkaldte “træer” kan gemmes som “plain text”, der kan bruges på andre platforme, eller som kan “scriptes” til at gøre endnu mere.
Som det fremgår af de to pakker er det ikke bare lige noget du får til at virke på en times tid.
Det kræver længere tid.
Til gengæld ser det ud til at det meste er muligt i Mamba FX, der - naturligvis - er tænkt som indgangen til en fremtid med en - eller flere - af SGOs andre pakker.
Miguel Angel Doncel, SGOs CEO siger:
-To be able to run Mamba FX on various platforms significantly broadens its appeal. SGOs multifaceted development approach is designed to invite everyone to enjoy the Mamba FX experience and widen the fast-growing community. I am delighted with the fact that Mac users from all over the world will soon reap the benefits of SGO’s technology as well. Mamba FX brings convenience, flexibility and affordability to all our customers, slutter han.
Læs mere om SGO her og nyd promoerne for deres ting herunder.


Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?