Forsiden > Ny teknik > Masser af positiv omtale til Magic Bullet Suite 12

Masser af positiv omtale til Magic Bullet Suite 12

onsdag 4. februar 2015, af Tom Dissing

Blandt de mange redskaber i værktøjskassen, der ser ud til at kunne en del mere end de fleste har brug for hedder Magic Bullet Suite 12, og kommer fra Red Giant.
Og uden at bruge flere timer på at forklare det utal af presets og endnu flere optioner, så ser det ud til at det meste kan lade sig gøre.
Som eksempel er der 198 “all-new” looks, så du kan tage billeder, der ellers er kedelige og få dem til at ligne noget der er optaget med et filmkamera for 50 år siden, og insistere på at der er tale om en hidtil ikke offentligt kendt film, optaget af en ukendt optagelses rejsende, fra Vanløse.
Eller hvad du nu har brug for.
Pakken der hedder Magic Bullet Suite 12, er som vi forstår en del af flere pakker, der alle er blevet modtaget godt, og som allerede er taget i brug flere steder.
Bedst af alt er der - som det fremgår på billederne muligt at gøre andet end “bare” at gøre det hele “lidt mere brunt”, hvilket ellers er populært for tiden.
Pakken her, kan bruget til at grade i områder, der - nærmest uset - bliver suppleret med lidt kontrast, farver eller hvad der nu måtte være behov for.
Brugerfladen skulle ydermere have fået en opdatering.
Igen noget der kunne betyde at det hele kunne komme til at gå lidt hurtigere.
Og så er der endeligt kommet et nyt “Colorista Tool”, en “4-Way Color Corrector” og endelig deres nye “Shadows/Highlights” tool, der som navnet antyder - næsten - kan gå ind og male der hvor der er behov for det.
Som du har regnet ud, betyder de mange effekter at de reelt er svære at skjule, hvorfor arbejdsgangen hurtigt bliver at Graderen først “redder”, derefter “hjælper” og på et eller andet tidspunkt ender med at grade “farver og look”.
Ganske interessant fungerer pakken heldigt med film, hvilket - som eksempel - betyder at det - næsten - er muligt at få film til at ligne video, ganske som video relativt simplet kan komme til at ligne film.
Åh ja.
Og nu virker skidtet i Final Cut X!
Softwaren der jo reelt bliver produceret af et filmselskab, er i den forbindelse blevet testet igennem på en længere 5K Red Epic spillefilm, hvilket - det mindste - burde betyde at softwaren ikke bryder mere ned end så meget andet.
Filmen blev dog redigeret i Premiere, hvilket kan undre.
Men det kan være fordi den version af pakken de havde var en halv beta + en masse alfa pakker.
Det hele skulle dog virke nu i FCPX.
Sidste del af pakken vi lige når at kigge forbi, er deres “Old/New” pakke/del af pakken, der også lige er titlen på en film som Magic Bullet Film har lavet.
Herunder kan du se hvad de mener med “Old/New”,og hvad den kan.


Magic Bullet Suite 12 from Red Giant on Vimeo.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?