Forsiden > News > Mayday Film bliver til flere

Mayday Film bliver til flere

torsdag 9. april 2015, af Tom Dissing

Det pænt nationalt fordelte selskab Mayday Film, der blandt andet er kendt for at have afdelinger i Aalborg, Odense og København, har netop udvidet antallet af medarbejdere med fem nye ansigter, har fra den 1. april.
En udvidelse der betyder at der nu er hele 35 film- og kommunikationsfolk ansat i den butik.
Årsagen er i følge administrerende direktør René Szczyrbak, at der blandt andet skal skrues op for online produktionen, der sammen med alle de andre nye medier begynder at fylde en masse hos kunderne.
Han siger:
-Vi mærker at online for alvor fylder noget hos vores kunder, derfor skruer vi op med et stærkt cross media hold bestående af producer Anders Skotlander og specialist i digital forretningsudvikling, Maximillian Frimmer, starter han og fortsætter.
-Vi er i gang med en vigtig tilpasning til et marked, som ændrer sig hele tiden. I dag kommer godt en tredjedel af vores omsætning fra professionelle reklame- og kommunikationsbureauer, som kan levere den store pakke. Alle vores øvrige kunder forventer, at vi kan hjælpe dem med aktivering og kanalvalg til deres film. Den udfordring har vi valgt at tage på os - det handler om at give vores kunder en fuld værdikæde, når de investerer i en filmkampagne, fortsætter han.
-Derfor ser vi det som helt nødvendigt, at vi udvikler vores ståsted med 25 års filmhåndværk i baggagen, og bringer film ind i den digitale distribution. Vi hylder tanken om, at moderne virksomheder i dag skal se sig selv som en medievirksomhed, og her er specielt video et afgørende element. Med præcist content kan du skrue op for relevansen overfor modtageren - dét er nøglen til succes. Så vejen frem hedder præcise valg fra idé til eksekvering og kanalvalg, slutter han.
Ud over Anders Skotlander og Maximillian Frimmer er der også blevet plads til Stine Sandvej, der står for PR- og kommunikation mens Web-TV, der inkluderer en del arbejde for og med Jyske Bank, nu bliver et fokusområde.
Til formålet er Marie Lynge Madsen blevet udviklingskonsulent på dette område.
Slutteligt er Svend Ploug Johansen, blevet en del af teamet.
Han bærer titlen producer og instruktør.
Ganske som han var på Monday Creative.
Læs mere heromkring, hvor det også er muligt at se eksempler på deres produktioner.
Som denne herunder.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?