Forsiden > News > Mediability er en realitet

Mediability er en realitet

tirsdag 30. august 2016, af Tom Dissing

Leverandørerne Video4, AVIT-Systems og Mediateket, der mest er kendt for deres indsigt i hardware til produktionsmiljøet, er nu officielt blevet til Mediability, der er det overordnede navn for de selskaber som Atlantis Vest, der er den norske Rieber-familiens investeringsselskab har fusioneret til et enkelt.
Som vi forstår det, er det planen at droppe alle andre brandnavne end netop Mediability, der overordnet forsætter med at levere til og supportere de kunder som Video4, AVIT-Systems og Mediateket tidligere havde.
I spidsen for fusionen finder den interesserede Trond Valvik, der er investeringsdirektør i Atlantis Vest.
For en god ordens skyld bliver de enkelte afdelinger fortsat nationale, hvorfor Mediability Norway, Mediability Sweden og Mediability Denmark, blev en realitet sidst på eftermiddagen.
Som du kan se her, samles alle web-aktiviteter under en hat, ganske som at alle aktiviter ude i den fysiske virkelighed, tilsvarende bliver samlet, der hvor virksomhederne har faste adresser.
Her i landet bliver det således i København og Aalborg.
Trond Valvik forklarer:
-Navnevalget signaliserer en tydelig spesialisering av selskapene i konsernet. Mens de virksomhetene som skal bære Mediability-navnet skal fokusere på produkter, utstyr og systemleveranser, blir Mediateket Consulting nå et rendyrket selvstendig konsulentselskap, starter han og fortsætter.
-Vi har ønsket å hente ut det alle selskapene er gode på og samtidig løfte frem en tung skandinavisk leverandør med ett bredt tilbud og leveransespekter som kan ta på seg en enda større rolle inn mot sine kunder, og på sikt være med på å konkurrere om kunder også utenfor Skandinavia, slutter han.
Ideen er ikke længere kun at være store i Norden.
Planen er åbenbart også at gå ud og markere sig internationalt.
De nu fusionerede selskaber omsatte i den forbindelse for noget der minder om 300 millioner kroner i 2015, med omkring 70 ansatte.
Noget tyder på at Trond Valvik har planer om at udvide medarbejder antallet, og søge udfordringer i resten af verden, også.
Uden at miste fokus på Norden og kunderne der.
Mediateket, fortsætter som en seperat enhed som Mediateket Consulting

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?