Forsiden > News > Medieskolerne vælger Filmlights

Medieskolerne vælger Filmlights

tirsdag 11. oktober 2016, af Tom Dissing

Folk der godt kan lide at grade, kender - naturligvis - alle Davinci.
Det har dog i følge Medieskolerne vist sig ikke helt at være den løsning de kunne bruge.
_
Blandt andet fordi de for et stykke tid siden valgte at “gå Avid”.
Konkret Avid Symphony.
Der har dog - åbenbart - manglet lidt på color-grading siden, som de omvendt er kommet efter nu.
Skolen har nemlig netop investeret i en omgang Filmlights til deres Avid Symphony systemer, der nu kan alt de de ledte efter.
Og formodentligt en del mere.
Rektor Max Jørgensen forklarer:
-Vi har længe været på udkig efter den rigtige løsning i vores brugssammenhæng. Ikke et ondt ord om Davinci og fuld respekt for, hvad man kan i det program. Men vi ville gerne have mulighed for en nem og ukompliceret adgang til flere grading hestekræfter end dem, som Symphony er født med og løsningen fandt vi på dette års IBC, hvor vi blev introduceret for Filmlights plug-in til AVID, og så var vi solgt, slutter han og bliver suppleret af faglærer Lars Hegndal.
Han siger:
-Dette plug-in har virkelig mange gode features, for eksempel det at det interfacer uproblematisk med vores grading-keyboards og har medfølgende profiler til en lang række kameraer, herunder Sony FS 7 som vi benytter. Men især det faktum at man arbejder i og ikke udenfor Avid’s brugerflade, løser hele problematikken med round-tripping og eksport/import af projektet. Kombineret med de meget stærke features der er hentet fra Filmlights større grading-systemer, giver det fuld kontrol over billederne. Og så også den omstændighed at man altid kan gå et lag tilbage hvis man har fået rodet sig ud i noget uigennemskueligt. Det er faktorer som bare betyder rigtig meget i en uddannelsessammenhæng, slutter Lars Hegndal.
Her i landet er det In-Site A/S der har agenturet for Filmlights, som du kan læse meget mere om her, eller besøg In-Site A/S her
Her et par promoer for Baselight For Avid, som vi gætter på er det plug in Medieskolerne har investeret i.
Som vi læser det, er det muligt at bruge samme plug i FCP7 og andre steder, hvis det skulle vise sig at være relevant.

Baselight For Avid - New Features from FilmLight on Vimeo.


Baselight For Avid Colour Workflows from FilmLight on Vimeo.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?