Forsiden > News > Mere om TV2s sportskanal

Mere om TV2s sportskanal

tirsdag 9. december 2014, af Tom Dissing

Landets kommende sportskanal, der fortsat hedder “TV2s nye sportskanal”, indtil TV2 beslutter sig for at vi andre også får at vide hvad kanalen ender med at hedde, tager nu en del mere form.
Årsagen er oplagt nok at den nu kan tilkøbes hos endnu en udbyder, og at indholdet nu er faldet lidt mere på plads.
Som eksempel understreger TV2 at kanalen har en række enerettigheder til dansk håndbold, dansk ishockey, dansk basketball og dansk DTC-motorsport, sammen med hovedkanalen, så faste seere kan blive nødt til at tilkøbe sportskanalen, hvis de vil have det hele med.
Og nu hvor der er garanti for næsten overvældende mængder af live-transmissioner, OL, VM i fodbold, slutrunder i håndbold og internationale cykelløb, er det vel en fin ide.
Kanalen har nu også købt rettighederne til den hollandske æresdivision i fodbold, flere internationale badmintonturneringer inkluderende VM, All England og Super Series.
Er du til NBA, er det også her du finder denne sportsgren.
Der bliver også sendt VM-slutrunder i ishockey, svømning, kano og kajak, langrend, alpint, skiskydning, freestyle og snowboard.
Og da værter som Morten Ankerdal, Thomas Kristensen, Dennis Ritter, Jimmy Bøjgaard, Thomas Bilde, Stine Jørgensen, Claus Elming, Flemming Toft og andre vil være en fast del af lydsporet er der masser af godt nyt til dem der har et “hjerte der banker for sporten”.
Det eneste der fortsat er hemmeligt er prisen på kanalen, der flere steder vurderes til at koste 40-60 kroner om måneden som tilkøbskanal, og 30-40 kroner som del af pakkerne.
Og navnet.
Hvad kanalen ender med at komme til at hedde, ser ud til at være den helt store hemmelighed.
Til gengæld bliver det muligt at finde “kanalen” hos Stofa, Canal Digital og YouSee og dermed de antenneforeninger de leverer til.
Er du mere til Boxer TV, vil du også kunne tilkøbe kanalen der.
Deres priser er marginalt højere.
Specielt for sportskanaler, hvilket kunne betyde at kanalen der prissættes til 50-70 kroner om måneden der, som tilkøb.
Alle der har adgang til TV2 Film hos Boxer vil fra premieren i stedet få adgang til den nye sportskanal.
Om det så ender med at påvirke prisen, der for den mindste “almindelige” pakke er 229 kroner, finder du ud af på din næste regning.
Parabol kunderne kan ydermere finde kanalen hos Viasat.
Her vil den blive til at finde i de fleste pakker, ganske som kanalen også vil være til at finde hos dem der ser bredbånds-tv, der også er kendt som IPTV.
Og så vil kanalen endelig være til at finde på i TV2 Plays “Live-pakke” og i “Hele pakken” der også inkluderer “det store bibliotek af programmer, film, comedy og serier”.
Det vil blive muligt at tilkøbe enkelte kampe og andet “On Demand” hvis du har valgt at købe en pakke uden “det store bibliotek af programmer, film, comedy og serier”. Priserne her er 89 kroner om måneden for live signalerne og 119 kroner om måneden for hele pakken

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?