Forsiden > News > Michael Christensen - 60 år

Michael Christensen - 60 år

Adm. direktør Michael Christensen fylder 60 år den 2. november

torsdag 27. oktober 2016, af Tom Dissing

Efter endt realeksamen og HF startede Michael Christensen som elev i P&T i 1975 og afsluttede karriereforløbet i P&T i 1986 som projektleder. I 1986 tiltrådte Michael Christensen en stilling som salgskonsulent i Sony Scandinavia. I 1989 blev han udnævnt til salgschef med ansvaret for distributionskanalerne vedrørende professionelle produkter, hvorefter han i 1992 blev udnævnt til divisionsdirektør for Sony Danmark.
Herefter gik turen videre til en helt anden boldgade, nemlig Hvidovre Fodbold A/S hvor Michael Christensen var direktør fra 2000-2006 og var medlem af DBU’s repræsentantskab samt divisionsforeningen. For Michael Christensen var dette en spændende og udfordrende opgave, da den helt store interesse for fodbold gik tilbage til hans tidlige år, hvor han var udtaget til det danske A-landshold.
I 2007 startede Michael Christensen i Danmon Group Denmark A/S som direktør, hvor han igennem årene har videreført selskabets stærke tilknytning til broadcast og medieområdet. I 2012 var Michael Christensen den drivende kraft bag Danmon Business Solutions, som er kendetegnet ved at lave high-end AV-løsninger. Business Solutions er sidenhen blevet en selvstændig division med selvstændig direktør, og hvor Michael Christensen stadig sidder for bordenden som administrerende direktør.
Michael Christensen er gift med Pia, hvormed han har to sønner og er i sagens natur interesseret i fodbold.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?