Forsiden > Ny teknik > Mindre kameraer kræver mindre batterier

Mindre kameraer kræver mindre batterier

Lad os kalde det for en trend

mandag 5. februar 2018, af Tom Dissing

Sidste uge bragte os CoreSWX, der er batterier til visse Panasonic kameraer og FS5, der i begge tilfælde pludselig har et 12V udtag ( D Tap), hvilket de ellers ikke har.
Dermed er det “pludselig” muligt at bruge 12v udstyr, som monitorer, Follow Focus, eller/og Bolt sendere på kameraer der ellers kun er udstyret med et enkelt 7,2v batteri.
Det besluttede Hawk-Woods at gøre noget ved på det netop afholdte BSC Expo.
I stedet for at gå efter “inde i kameraet” batteri typer, som CoreSWX, går de i stedet efter en ide de kalder for “Mini V-Lok”.
Der som du har gættet, handler om at gøre batterierne mindre, så de passer bedre til de mange nye “små” kameraer, hvor en “almindeligt” V-Lok - mere eller mindre - er lige så stort, og helt sikkert ligeså tungt som kameret.
Specielt når det monteres som det “plejer” på et par 15mm rods bag kamera.
Derfor kunne de kommende Mini V-loks fra Hawk-Woods, blive et nyt potentielt hit.
Batterierne, der - naturligvis - er “født til at blive brugt i flere lag”, er ydermere “hot swappable”, hvilket betyder at det er muligt at have lige så meget strøm med som før, hvis det er prioriteten.
Eller blot nøjes med et lille bitte batteri, der ydermere passer i ( visse ) Mini V-Lok til NP-F adapter sammenhænge.
Ret smart, hvis du løber rundt med en Atomos Shogun Inferno/Flame monitor/recorder.
De har ( ofte ) en NP-F adapter, eller andet, der ikke lige passer med Hawk-Woods Mini V-lok batterierne.
Som vi forstår det, er de nye små ikke engang særligt små, når vi taler strøm.
De kommer nemlig i en 50wh ( watt timer ) version, der er den helt lille, i en 100Wh og endelig i en 150Wh.
Og da det kun er 150Wh versionen der kunne have problemer med internationale flyveture, er det jo ret smart købe nogle flere 100Wh, hvis der rejses meget ( vi gætter på at de reelt er på 98Wh, der er max i forhold til de reviderede flyve-regler.
Igen.
Alle batterier i serien er udstyret med D-tap, LEDs så du kan se hvor meget strøm der er tilbage og det her omtalte Mini V-lok “stik”, der er smart til små kameraer, run-n-gun rigge og gimbal arbejde.
Hawk-Woods dual Mini V-lok til dual NP-F, der konkret hedder VLM-AS1 adapter, er en plade der fra starten af er født til at Atomos Shogun Inferno/Flame Batteri Adapter, der allerede har en DC forbindelse ind i monitor.
Hawk-Woods er også ude med nyt til RED kameraet, hvor der er 2 D-taps ud, så dit RED også kan køre med et par minier fra Hawk-Woods.
Vi har ingen anelse om priser og hvornår de kommer.
Der er dog den her video ude, hvor du kan få lidt mere at vide.
Ellers kan du læse videre her

ew

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?