Forsiden > Ny teknik > Mini dolly med flywheel

Mini dolly med flywheel

mandag 16. juni 2014, af Tom Dissing

I takt med at stadig flere kameraer vejer det rene ingenting, kommer der stadig flere “anordninger”, der kan bevæge sig.
Og selv om at det ikke er alt der er muligt, er den nye Polly Dolly, der rent faktisk var en af nyhederne på dette års CineGear, interessant, da det er en “mini dolly”, der både kan bære et skrabet Alexam eller et C500, der - hvis det bliver for tungt - kan mod balanceres.
Og selv om at der er findes et utal af “køre systemer” der kan håndtere def store kamereaer, er Polly Dollyen alligevel interessant, da den har et indbygget “flywheel” der simpelthen er et stort og tungt hjul, der drejer rundt, og som “tvinger” vognen til at køre videre og/eller derfor får den til at køre mere stabilt i kørsels retningen.
Fysisk inerti er med andre ord en positiv faktor i forhold til Polly Dollyen, der netop har skiftet distributør rundt om i verden, hvilket var hvad de brugte CineGear2014 til at fortælle.
Læs mere om produktet her.
Herunder et par videoer der understreger at der er tale om en heldig nyhed.

Polly Dolly - The Portable Dolly System | Matthews Studio Equipment from Matthewsgrip on Vimeo.


Lovely Car Isetta from Pollysystem on Vimeo.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?