Forsiden > Ny teknik > Mole var da også på IBC2014

Mole var da også på IBC2014

tirsdag 30. september 2014, af Tom Dissing

Mole-Richardson, der ellers er netop så ærkeamerikanske og en lampe producent, ser ud til at have bidt i burgeren og næsten fået den fede ost galt i halsen, hvorefter de har kastet sig ud i at producere deres første soft LED serie, som de naturligvis kalder for “Softlite”.
I bedste stil, nøjes de dog ikke med at producere bitte små kasser i plastik, der jo både er lette og som på ingen måde ligner den kvalitet Mole-Richardson er kendt for.
Derfor er deres Softlite kasser mindst lige så tunge som en “rigtig” Mole-Richardson lampe skal være.
Og da firmaet ydermere er klar over at selv LED lys kan bruges under forskellige forhold er de både ude med røde og blå versioner.
I den tunge ende - sådan output mæssigt - finder du deres 500 Watts Softlite, der har - sådan cirka - det samme output som deres 2000 Watt softlite ( type 3051, red. ) med “konventionelle pærer”. ( cirka 3000 LUX på 1,5 meters afstand, red. ) ( et moderne kamera er typisk rated til F11@2000LUX )
Og da den røde version har et CRI på 95 @3200 Kelvin mens den blå har et CRI på 90CRI ved 5600 Kelvin, burde der rent faktisk være tale om et par relevante lamper til lidt tungere EFP og studiejobs hvor lysmanden ikke løber rundt med elastikarme.
Der er - som med det meste nye Mole-Richardson - fuld support for DMX, Dimming og alt det andet, uden den mindste smule Flicker.
Serien består af to røde og to blå “softies” i 250watt og i 500watt.
Vi kunne ikke rigtigt finde en promo for nyheden på YouTube. Så du får i stedet sådan en generel promo for firmaet, der virkeligt er ( har været ?) store i Hollywood.
Lang tid før LED lyd overhovedet blev opfundet.
Her lidt Mole-lir fra settet.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?