Forsiden > Ny teknik > Monster Power fra Anton/Bauer

Monster Power fra Anton/Bauer

fredag 1 marts 2013, af Tom Dissing

Anton/Bauers nyeste batteri serie hedder DIONIC.
Og selv om at det ikke er tilfældet burde det vel nærmest hedde "goliat", eller "kæmpen".
Nyheden holder nemlig 183Watt timer. Og da det betyder at du kan trække op til 10 amperer er det ligefør at du kan montere en to-hånds vinkelsliber på det, eller - som det jo er beregnet til - monteret på særdeles krævende kameraer, der spiser en masse strøm.
Således mener Anton/Bauer selv at deres nye DIONIC HD batteri system let kan bruges med Sony F65, RED kameraer, Alexaer eller Phantoms der jo bruger en hulens masse strøm.
Som vi forstår det er serien netop blevet vist frem på BVE, som en del af deres "Logic Series" der er målrettet de apparater der kræver specielt meget strøm.
Vi gætter på at det også betyder at de er ret smarte til de stadig større led panaler der bliver slæbt med ud på diverse location.
Det er muligt på Anton/Bauers site, at se at et enkelt fuldt opladt og helt nyt DIONIC HD batteri kan holde liv i et Alexa i hele 1 time og 40 minutter.
Så der bliver virkeligt spist strøm, når Alexean kører.
Eneste minus ved de kraftige DIONIC HD er at de vejer 1,5 kilo stykket.
Chris O’Neill, vice president of product management and marketing, Anton/Bauer siger:
-We created the DIONIC HD to help our customers meet the growing power demands of the latest digital cameras, starter han og fortsætter.
-Designed from the most innovative Lithium-Ion cell technologies, it provides unrivalled capacities and a longer cycle life, with an extended warranty of three years, slutter han.
Her en promo for Dionic HCX, der er lidt mindre, men som kan monteres i sæt af to på Anton/Bauers hot swap mount, der kan holde to HC eller HCX batterier.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?