Forsiden > Ny teknik > Når det handler om dyb bass

Når det handler om dyb bass

onsdag 17. april 2013, af Tom Dissing

Enhver der har været på et diskotek som teenager, hvor sodavand blev blandet med amoriner, ved de højtalere der spiller "højest" hedder JBL.
Og det er sådan set stadig korrekt.
Enkelte kan måske huske at det sjældent lød særligt godt, når Wham eller UltraVox larmede sig igennem en stærk forvrænget version af deres store hits.
Sådan er det ikke mere.
JBL Professional, der idag er en del af Harman, har i den forbindelse - igen - vist noget frem der virkeligt kan larme, på CinemaCon 2013. Denne gang helt uden at forvrænge.
Deres 4181 Subwoofer, der er en 18 tommers enhed, i en stor kasse hører nemlig til i deres professionelle serie, og er målrettet biografer og lyd/filmstudier, der har brug for at kunne spille en masse BASS.
Og da løsningen er "tunet" til 30 hz, og ikke rigtigt kan håndtere frekvenser over 150 hz, er der rent faktisk tale om en potentiel interessant løsning.
Specielt nu hvor den indbyggede 18 tommer enhed kan nemlig tåle en kontinuerligt tryk på 1000watt og et peak på det dobbelte.
Chuck Goodsell, Senior Manager, Cinema, JBL Professional siger:
-JBL has recognised a need for cost-effective, low-frequency augmentation of digital soundtracks in motion picture theaters and for general sound reinforcement applications, starter han og fortsætter.
-The 4181 addresses this need at a very affordable price point, slutter han.
Det er muligt at læse mere om løsningen her, der dog ikke har fået en pris endnu.
Der er heller ikke lige en video ude om denne Sub.
Her derfor i stedet en promo for en film, der med garanti ville have godt en masse subwoofere.
Uanset om de så hedder 4181 eller ej.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?