Forsiden > News > Netflix har store planer

Netflix har store planer

fredag 23. januar 2015, af Tom Dissing

CCO Ted Sarandos, der også kunne tituleres Chief Content Officer, har netop løftet skøret en smule for hvad Netflix har af planer.
Og ud over planen om at erobre flere markeder, er ideen altså at tilbyde en række nye TV serier.
Dermed kunne specielt små markeder se ud til at blive “tabere” i den forbindelse.
Som eksempel kommer der vist ikke meget mere end 5 dramaserier om året, fordel på alle kanaler.
Typisk produktioner der er længe undervejs og som er “nødt til“ at være netop så brede at “alle” kan lide dem, da der ellers ikke er seere nok til disse serier.
Ikke et problem Ted Sarandos har.
Han kan problemfrit skabe 20 serier, der kan målrettes langt mere end vores lokale serier kan.
Og da den internationale trend bestemt ikke er brede familie serier, kan Netflix kunder herhjemme - på sigt - se frem til op imod 20 serier der - typisk for Netflix - er på 13 episoder, hvilket betyder noget der ligner 360 nye episoder om året.
Så mange episoder at udviklingen hvor stadig flere streamer uden smålig hensyntagen til hvor signalet kommer fra får endnu et tryk.
Og nu hvor DRs medieforskere ikke længere kan “skjule” at DR har tabt rigtigt mange seere der formodentligt aldrig kommer tilbage, kan den nyeste Netflix udmelding vel ikke ses som andet end en direkte krigserklæring mod hovedkanaler som DR1 og TV2.
De 20 nye serier hvert år betyder ydermere at seerne bliver væsentligt mere selektive.
Både i forhold til Netflix dramaserier, men endnu mere i forhold til lokale produktioner, der jo ikke har et “stort og kreativt” miljø at trække på.
Som eksempel er den eneste “unge” serie herhjemme de sidste 7-9 år “Heartless”, der af forskellige årsager har/har haft det svært.
Som CCO Ted Sarandos siger det:
-I think we can launch - successfully, high quality - around 20 original scripted shows a year, which means every 2 1/2 to three weeks youre launching a new season or a new show on Netflix meant to be for really diverse tastes all around the world, slutter han.
The 2015 Sundance Film Festival, starter i den forbindelse i dag ( eller i aften US tid ), hvor alle vurderinger er at alle der har en god ide hurtigt kan finde et par millioner hos netop Netflix, der efterfølgende tjekker det færdige resultat før de giver serien grønt lys.
Blandt de netflix serier der allerede kører og som er blevet forlænget er blandt andet “Marco Polo”, “Orange Is The New Black” og “House Of Cards”.
Her lige et par promoer for disse serier.


Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?