Forsiden > Ny teknik > Netværks folket kommer

Netværks folket kommer

torsdag 29. januar 2015, af Tom Dissing

Skulle i være i den heldige situation at der ikke længere er kapacitet nok i jeres netværk, er det godt nok heldigt at der findes producenter som IHSE, der bruger ISE i Amsterdam, her den 10 - 12 februar til at vise deres nye Fibre XV Extender enheder frem, der er en serie "advanced KVM produkter", der kan hjælpe med alt fra switching til forlængelse af computer signaler i alt fra 4K og ned.
Det handler med andre ord om at få billeder og lyd rundt i hele huset, uanset om det er ukomprimeret HD, 4K/UHD, eller et par "skærme" fra de - op til - 288 porte deres store løsninger tilbyder, før de udvides til mere.
Alt sammen noget som IHSE uendeligt gerne vil hjælpe med at få klaret.
Deres nyeste produkt hedder Fibre XV (en del af deres eXtreme Velocity serie, der kan "transmittere" eller overføre alt fra DVI Dual Link eller DisplayPort Video, til Keyboard, mus og video over uendelige afstande, hvis det skulle være relevant.
Smart hvis der står en bunke "køleskabe" i den anden ende af huset og tygger på den data du ser på en skærm, nu uden maskinstøj.
Der er naturligvis også support for USB-HID, USB 2.0 eller 3.0, hvis det er relavant.
Producenten fremhæver selv at de nu er nået til 3G, med deres Draco tera-baserede switching network bokse, der kombineret med de nye Fibre XV extenders problemfrit kan flytte real-time video i op til 4K og mere.
Enno Littmann, Managing Director of IHSE siger:
-In many applications, for example in high-end interactive AV, broadcast, air traffic control and medical high resolution imaging, the pictures presented must be pixel accurate, even at the very high video resolutions in use today. This calls for a superior level of image processing and higher-than-normal transmission rates. Draco tera systems with the XV extenders deliver the performance needed, slutter han.
Som pointeret er det muligt at se hele IHSE KVM serien, inkluderende de nye Fibre XV extenders, på ISE i Amsterdam, den 10 - 12 februar.
Det er muligt at læse mere om deres produkter her, selv om at det ikke ser ud til at de har fået opdateret deres site, med de sidste nye produkter.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?