Forsiden > News > NewTek satser benhårdt på IP

NewTek satser benhårdt på IP

tirsdag 6. september 2016, af Tom Dissing

IP ser nu ud til at være nået til en kvalitet, hvor det - reelt - ikke længere er nødvendigt at satse på fortidige ledninger/ SDI systemer, når du kan investere i billigt computergear, og helt overgå til IP.
Altså noget der bruges i alle former for produktionsmiljøer, uanset om der tales om broadcast eller posthuse.
Eller “redigerings afdelinger”, der banker vilde mængder af materiale igennem hver eneste dag.
Og skulle du have det - nu snart klassiske - forbehold at hele dit system jo er baseret på SDI, har - i dette tilfælde - NewTek, sådan helt tilfældigt også en række SDI til IP produkter, så den enkelte producent gradvist kan forlade det “dyre” og “properitære” SDI miljø, og helt overgå til IP.
Fordelene, specielt i takt med at udstyret nu kommer, er mange og oplagte.
Alene muligheden for at finde billige hyldevarer, du også kan få fingre i lørdag formiddag, i den lokale el/gadget butik, giver helt nye muligheder.
Uanset om det så er nyhederne fra NewTek, som de - oplagt nok - kalder for deres IP series, eller andre leverandører - som for eksempel Sony, der tidligere på året, og garanteret også på IBC2016, viser/viste flere tilsvarende relevante IP løsninger frem.
Tilbage hos NewTek lover de at deres nye serie, der må formodes at være prissat endog særdeles interessant, at de kan det som de fleste har brug for, til priser der får fortiden med SDI til at ligne en kedelig, dyr og properitær fortid.
Som vi forstår det, er det specielt deres “Network Device Interface”, der er rykker idag.
Denne tilbyder masser af power, og har evnen til at håndtere et utal af kilder, uden at det kommer uden af synk.
Som du har gættet er det helt store buzz på IBC2016 - også - IP, der jo er den “vej” mange broadcastere alligevel er på vej ind på.
NewTek IP Serien inkluderer således:
Video Mix Engines
Control Paneler
Input Moduler
Output Moduler.
Her en længere video der forklarer hvad NewTek IP Serien inkluderer.
Læs videre her

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?