Forsiden > News > Nikon har planer om at inspirere

Nikon har planer om at inspirere

mandag 3. november 2014, af Tom Dissing

Ideen bag en ny Nikon kampagne, ser ud til at være at inspirere fotografer og opfordre dem til netop at dyrke deres individualitet, som Nikon skriver det i en presseting, de netop har sluppet.
Og selv om at det ikke kan overraske, håber de sikkert også på at få solgt et par kameraer i forbiforten.
Ikke - som vi forstår det - til videobillede produktion, men til stills, der omvendt også sagtens kan inspirere som i tilfældet med Clark Little, der egentligt bare var ude og fotografere lidt bølger, indtil han viste billederne til en magasin.
Derefter var han blevet til et overnight wonder.
Hans billeder, er nemlig netop så “individuelle” at Nikon har valgt at tage dem med i deres nye kampagne, er omvendt ret heldige.
Og da han lige har fået lavet sådan en sjov video, som du kan se nederst, og med garanti skyder på Nikon, med den bredest mulige optik, er det jo oplagt at bruge ham som eksempel.
Senere på året (?) supplerer Nikon op med billeder som Andrius Alexsandravicius står bag.
Uanset dette, starter det hele idag, under tematitlen “I am different”, hvor Nikon på alle mulige - og sikkert også umulige - måder prøver at få dig til at købe et eller flere Nikon kameraer, og en masse glas, gætter vi på.
Planen er ydermere ikke kun at inspirere professionelle fotografer.
Fotofolk på “alle niveauer” er inviteret til at bemærke at Nikon er ude for at markedsføre deres gear.
Kampagnen følges op med såkaldte “digital hubs” på Nikons websteder, hvor alle interesserede kan “opdage fotografernes rejse og se inspirationen bag de emblematiske billeder, der blev anvendt i reklamen”, som Nikon videre skriver det.
Som du forresten kan finde her, hvor der ydermere er en række cashback tilbud og andet.
Kampagnen skulle i følge Nikon blive fulgt op med en minidokumentarfilm, bts og et interaktivt interview.
Der kommer reklamer i TV, udendørs, i biografen og online.
Yasmin Hartson, reklame- og mediechef for Nikon Europe siger:
-Fra teenagere, der lærer Instagram at kende, til professionelle spejlreflekskamera-brugere, så har fotografer på alle niveauer ambitioner om at skille sig ud fra mængden vha. deres unikke billeder. Med den nye kampagne indfører vi disse personer i fotografering af høj kvalitet, idet vi hjælper dem med at tage det næste skridt og finde deres unikke niche inden for fotografering. Den integrerede marketingkampagne vil opnå dette ved at udnytte tværmediernes tilhængerskare, samlet af distinkte og inspirerende fotografer verden over starter han og fortsætter.
-Det er en utrolig spændende tid for fotografer. Vi elsker det faktum, at så mange mennesker nyder at tage så mange billeder - hvad enten de bruger deres smartphone eller et kamera - og vi står til rådighed, når de er klar til at tage det næste skridt til fotografering af høj kvalitet. Vores vision er at bevare Nikons visualiseringsteknologi i hjertet af billedet, og det betyder, vi skal nå ud til flere fotografer på alle niveauer på en mere effektiv måde og med større passion end nogensinde før, slutter han.


Her en selfievideo der skulle følge med kampagnen.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?