Forsiden > News > No Limits Webinar ude

No Limits Webinar ude

tirsdag 12. januar 2016, af Tom Dissing

Tilbage midt/sidst i december 2015, inviterede Philp Bloom og Sony dig til at kigge forbi Pinewood Studios og en diskussion mellem Emmanuel Pampuri og Luana Knipfer, der sammen med Philp Bloom alle er - mere eller mindre - enige om at det nye Sony FS5, er rigtigt heldigt.
Noget en række kollegaer herhjemme er pænt enige med dem i.
Det kom der som pointeret et helt Webinar ud af, der kun blev sendt live, og derefter “lovet” at det ville være til at finde online “i januar”.
Nu er det så blevet januar, og det hele er endeligt til at finde online.
Så folk der vil se en - reelt interessant - samtale om FS5 og dette kameras fremtid som - alt fra b kamera på en FS7 produktion, til dokumentaristens bedste “våben” og mere, er det faktisk på sin plads at tjekke dette Webinar ud.
Som altid med Sony, kan du kun se det på deres sider.
De ønsker - vel sagtens - at have styr på hvem der ser med, og hvor mange der gør det.
Noget de problemfrit kunne have gjort på mange andre måder.
Uanset.
Du bliver nødt til at kigge forbi Sonys sider - vi fandt Webinaret i England - men vi er ret sikre på at det også er eller snart bliver til at finde på Sonys nordiske site.
Indtil da, find dig en kop the eller kaffe og nyd en flok pænt kreative mennesker tale om hvad det her pænt billige kamera kan, og hvorfor det kunne tænkes at være smart for dig at investere i.
Der bliver heldigvis ikke talt så meget om specs. Men det er oplagt at dette kamera, og stadig flere Sony Camcorderes evnte til at optage i op til 240fps, er en væsentlig del af kameraets appel.
Hvis du vil se hele Webinar, skal du herhen.
Philp Bloom har modsat Sony valgt at ligge de to ( måske flere ?) produktioner der bliver talt om, blandt andet i forhold til “virkelige” budgetter hvor der som regel hverken er råd til lys eller assistenter, som eksempel.
Noget du kan læse en smule videre om her, hvor Philip Bloom laver en lille mini-documentar i Brighton.
Her lige de par videoer som Philip Bloom har lagt ud.
Videoen fra Brighton skal du også se hos Sony.
Indtil videre.


Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?