Forsiden > News > Nu kan du også købe DVB-T2 adgang på din PC

Nu kan du også købe DVB-T2 adgang på din PC

mandag 29. juni 2015, af Tom Dissing

Hvis du nogen sinde har været i et sommerhus og tænkt at det da kunne være hyggeligt at se en af TV2s eller DRs kanaler, har du sikkert prøvet Boxer TV.
Mange er sikkert faldet for fristelsen og har bare taget deres telefon op af lommen og set det de ville der, eller hvis de havde noget net, pakket deres PC ud.
_
Det sidste vil Boxer nu gøre noget ved.
Så i stedet for at betale til TV2 eller de andre betalingskanaler individuelt, kan du få adgang til det hele via det nye “Boxer Play”, der betyder at du nu kan se alle dine Boxer TV kanaler på din computer også.
Har du som eksempel allerede Boxer Flex eller Boxer Mini kan du købe adgang til det samme produkt en gang til i Boxer Play, for 39 kroner mere om måneden.
Pengene betaler du for at få adgang til de samme kanaler, nu bare på din computer, helt uden at du er hjemme ved din Boxer Box.
Køber du allerede adgang til Boxers store tv-pakke Boxer Max, koster nyheden end ikke noget.
I alle tilfælde vil kunder der allerede betaler for et Boxer produkt kunne supplere op på deres telefoner og der se de samme kanaler som de har derhjemme, bare de lige henter en app først.
Boxer tilbyder ydermere at dem der har lyst, supplerende kan tilkøbe adgang til de mere end 4500 filmtitler der findes i deres filmudlejningstjeneste Boxer Bio.
Dermed er det altså muligt at leje film selv om at du er i sommerhus denne sommer.
Og da filmene bare koster 29 til 49 kroner stykket, koster en enkelt film bare et skvat over 14 dages adgang til alt hos HBO Nordic eller Netflix.
Det eneste deres mange nye tilbud kræver, er at du har en 4 Mbit/s forbindelse, hvilket de fleste telefoner eller 3-4G USB sticks jo har.
Kunder kan så ellers logge ind med de samme brugernavne og passwords som de er vant til på deres mobil/tablet.
Skulle der findes enkelte der ikke har prøvet det før. har Boxer en gratis forklaring på hvordan du logger ind, et eller andet sted.
Køber du Boxer bredbåndsabonnement, der er endnu et produkt, følger Boxer Play.
Også selv om at du ikke har købt et tv-abonnement med Boxer Play inkluderet. ( det er muligt at se de kanaler du betaler for på andre platforme end dit TV, uden at betale ekstra )
Boxer har idag over 300.000 kunder.
Læs mere om Boxer her

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?