Forsiden > News > Ny Danmon Group Direktør for Business Solutions

Ny Danmon Group Direktør for Business Solutions

fredag 23. september 2016, af Tom Dissing

Der skal nok være ganske mange der allerede kender Kristian Glahn, fra blandt andet Solutors.
Han kan omvendt også se tilbage på 25 års erfaring fra hele AV branchen, hvorfor du også kan kende ham andre steder fra.
Nu er han så blevet Danmon Group Direktør for Business Solutions, hvilket betyder at “Business Solutions” bliver styrket på det danske marked.
Og mens Kristian Glahn bliver stationeret i Hovedstaden, tager Thomas Kiil Jensen sig af området i omegnen - og lidt til - af Aarhus kontoret, hvor han etablerer en Business Solutions afdeling i det jyske marked.
Administrerende direktør Michael Christensen siger:
-Danmon Business Solutions har gennem de sidste 3 år leveret en række komplette og omfattende AV løsninger til førende virksomheder, højere uddannelsesinstitutioner, samt Hotel og Konferencecentre, starter han og fortsætter.
-Baseret på disse positive og succesfulde referencer, på opnåede kompetencer og erfaringer, er vi klar til at tage næste skridt i en fortsat udvikling af dette forretningsområde.
Med Kristians ansættelse tilfører vi den nødvendige ledelseserfaring, tekniske og kommercielle kompetencer som vil medvirke til positionere Danmon Group yderligere på markedet, slutter han.
I bedste Danmon Group stil, er Kristian Glahn i arbejdstøjet med omgående virkning, og er sikkert allerede ude på kundebesøg.
Vil du vide mere om Business Solutions, kan du læse videre her, hvor du helt sikkert også finder Kristian Glahns og Thomas Kiil Jensen telefon numre, hvis du har en udfordring de lige skal løse.
Business Solutions er i den forbindelse en ny og ung afdeling, der er målrettet Hotel og Konferencecentre samt højere uddannelsesinstitutioner.
Således er der på ganske kort tid, etableret løsninger hos Novo Nordisk i Bagsværd og på deres Diabetes Research Center i Måløv, samt 38 møde og konferencelokaler på Tivoli Hotel & Congress Center, suppleret af 9 nyrenoverede auditorier og undervisningslokaler på DTU, der åbner her ved studiestarten i september.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?