Forsiden > News > Ny Discovery YouSee saftale

Ny Discovery YouSee saftale

Det handler om distribution

tirsdag 17. januar 2017, af Tom Dissing

En formodentligt allerede eksisterede aftale mellem Discovery Networks Danmark og YouSee, ser nu ud til at være blevet forlænget.
Det betyder at YouSee nu også har den samme aftale som Waoo indgik med Discovery Networks Danmark i sidste uge.
Aftalen der er en såkaldt multiplatforms-aftale, betyder i dette tilfælde at YouSee nu også kan tilbyde mobilstreaming af udvalgte dele af Discoverys indhold på tværs af de fleste - hvis ikke alle - platforme og tilbud til deres kunder.
Konkret kan 1,2 millioner danske husstande ( fortsat ) se Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Eurosport og Discoverys andre kanaler i de kommende år.
Aftalen der inkluderer GET, der er et norsk TDC-datterselskab understreger at Discovery fortsat har mod på at være en væsentlig spiller i Norden.
Aftalen der “intensiverer samarbejdet mellem parterne på tværs af platforme og devices”, må formodes at være første skridt imod at YouSee kunder kan se alle Discoverys 13 kanaler, på alle platforme, uanset hvordan de modtages og bruges.
Christian Kemp, adm. direktør, Discovery Networks Danmark siger:
-Vi er meget glade for at kunne forlænge vores langvarige samarbejde med YouSee. Vi er blevet enige om en skelsættende aftale, der intensiverer vores samarbejde med YouSee på tværs af platforme. Jeg ser frem til det fortsatte samarbejde, men først og fremmest glæder jeg mig over, at de mange YouSee-kunder her i landet nu kan glæde sig til endnu mere af det bedste indhold i Danmark, slutter han.
Pressematerialet nævner formater og enkeltstående begivenheder som det danske fodboldlandsholds kampe, “5. halvleg”, “De Unge Mødre” og andet.
Aftalen skulle åbne op for “mobilstreaming af udvalgte dele af Discoverys indhold på tværs af kundebasen”, der burde kunne oversættes til at det nu vil være muligt at se flere YouSee kanaler på alle mobile apparater, uanset hvor i verden dette måtte befinde sig.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?