Forsiden > News > Ny Key Account hos JD Engineering

Ny Key Account hos JD Engineering

onsdag 7. januar 2015, af Tom Dissing

Hvis du fortsat ikke er stødt på JD Engineering, er det en af landets større leverandører af hvad de selv kalder for ”en bred og dyb vifte af konsulentydelser indenfor udstyr og installationer. Konkret indenfor ”broadcast, medie og IT installationer”.
Og nu hvor de har fået en ny Key Account Manager i form af Nadeem Thomassen, der går i luften her i januar 2015, kan du jo prøve at give ham et kald og høre hvad han har af gode ideer.
Ring til ham på 4251 5109, eller via mail her.
Nadeem får ansvaret for en række agenturer og videoprodukter hvorfor det primært bliver kunder i broadcast og video -branchen han kommer til at snakke “udvikling af løsninger”, med.
Jens Peter Melchior siger:
-Vi er glade og taknemmelige over den tillid og opbakning vore kunder viser os. Allerede her i starten af 2015, kan vi fortsætte vores vækststrategi, og udvide virksomheden med yderligere en kollega. Vi gælder os til samarbejdet med Nadeem, og kunne tilbyde både eksisterende og nye kunder endnu flere produkter, løsninger og god service, slutter han.
Her deres seneste kampagne her.
Blandt deres agenturer er IHSE, der producerer KVM ekstendere, Nevion, der skaber modulære “kasser” til blandt andet routing/matricer, signal processing og andet.
De er også førende i Phabrix, der har totalt styr på Video over IP.
læs mere her

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?