Forsiden > News > Ny administrerende direktør for Boxer

Ny administrerende direktør for Boxer

mandag 19. januar 2015, af Tom Dissing

Ulf Lund, ser ud til at gå direkte fra TDC til Boxer TV A/S, hvor han bliver administrerende direktør.
Den kommende Boxer mand har været hos TDC siden 2001, hvor han på det sidste har fungeret som mediedirektør med ansvar for al indhold på tværs af hele TDC.
Åsa Sundberg, koncernchef for Teracom Boxer Groupe siger:
-Vi er rigtig glade for, at Ulf har takket ja til at overtage roret i Boxer efter Steen Ulf Jensen. Boxer er succesfuldt opbygget, og siden sidste år er selskabet også økonomisk rentabelt. Nu venter den næste store rejse, som skal transformere Boxer fra en traditionel tv-udbyder til en moderne indholdsleverandør med hylderne fulde af spændende indhold på mange platforme. Vi kunne ikke ønske os nogen bedre til opgaven end Ulf, slutter hun.
Selv siger har:
-Det bliver en fantastisk udfordring at være med til at finde den helt rigtige plads for Boxer som en lille og vågen tv-distributør, der gør tingene på sin helt egen måde i fremtidens konvergerende mediemarked, hvor streaming og flow-tv smelter sammen og udkommer på alle tænkelige platforme. Jeg har været med på en superspændende rejse med TDC, men nu har jeg fået chancen for at få foden under eget bord, og det glæder jeg mig utrolig meget til. Vi går en fantastisk spændende tid i møde, slutter han.
Forgængeren Steen Ulf Jensen, har stået i spidsen for Boxer siden 2006.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?