Forsiden > News > Ny fodbold ekspert hos Discovery

Ny fodbold ekspert hos Discovery

Tommy Bechmann stiller støvlerne

mandag 9. januar 2017, af Tom Dissing

Tidligere særdeles aktive Tommy Bechmann, der senest kunne oplevs i Alka Superligaen og i SønderjyskE, er på vej ind på skærmen på en ny måde.
Han er nemlig på vej til at blive ekspert på Canal 9 og Eurosport 2, hvor han skal kommentere på Alka Superligaen.
Og så vil rygterne vide at der sikkert også falder lidt insider af om hans seks år i SønderjyskE.
Ledende redaktionschef Christian Thye, siger:
-Vi er mere end glade for at kunne skrive Tommy Bechmann på vores holdkort. Med Tommy på holdet får vi helt frisk indsigt i forholdene i Alka Superligaen fra en, der kender til holdene og til spillerne, og vi får en ny kollega, som har både meninger, kant og glimt i øjet. Vi glæder os meget til samarbejdet, og synes, at vi har samlet det stærkeste hold af kommentatorer og eksperter på Alka Superligaen, slutter han.
Tommy Bechmann der er kendt som “en farverig profil”, starter allerede i starten hos Discovery Networks Danmark, hvor seerne på Canal 9 og Eurosport 2 kan glæde sig til at han både analyserer og kommenterer på de mange Superliga kampe.
Tommy Bechmann der tidligere har været professionel fodboldspiller i tysk fodbold, hos VFL Bochum og SC Freiburg, kender ydermere til “det taktiske, det mentale og til jargonen i omklædningsrummet”, hvilket er en del af fodbold som vi er mange der ellers ikke kender til.
Det kommer vi til nu, når Tommy Bechmann indtager skræmen den 17. februar, hvor Esbjerg spiller direkte på Canal 9 mod SønderjyskE.
Folk der ikke kan vente så længe finder garanteret en masse andet sport på Discovery Networks Danmark, der for tiden råder over hele 13 kanaler.
Vi har fundet et kort - ikke helt nyt - klip med Tommy Bechmann, hvor han taler lidt om karrierens høj og lavpunkter.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?