Forsiden > News > Ny freelance kalender

Ny freelance kalender

onsdag 14. oktober 2015, af Tom Dissing

Hvis du er løsarbejder i TV og film produktionsmiljøet har du enten en hulens masse at rive i, eller - i værste fald - på vej tilbage til dit gamle job.
Som altid er der nemlig rigtigt meget at lave i efteråret.
I den forbindelse ser det ud til at der er kommet en ny tjeneste, der har planer om at hjælpe dig med at få endnu mere at lave.
Specielt relevant for den gruppe, der ikke allerede ligger vandret i reality og dokumentarserier, suppleret op med sport i weekenden og de - snart obligatoriske - 3-4 rejser rundt i verden, hvor unge mennesker konkurerrer om store premier foran en masse kameraer.
Uanset.
Har du brug for en måde at få sat det hele lidt mere i system er Click A Crew.com din nye mulighed.
Bag konceptet finder du blandt andet Markus Ramlau, der har været i miljøet de sidste 10 år, som produktionsleder.
Sammen med en kollega valgte han for noget der ligner fem måneder siden at droppe deres faste jobs og kaste ideerne og alt det andet efter Click A Crew.com.
Ideen er som du har regnet ud at gøre det lettere for producenterne at finde, booke og betale freelancere.
Derfor samler Click A Crew booking i øjeblikket på freelancere, der har lyst til også at kunne findes på deres “platform”.
Hopper du på der, lover Click A Crew booking at det bliver meget lettere for produktionsselskaberne og producenterne at finde dig samtidig med at det også bliver lettere for dem at hyre ind, lettere.
Click A Crew konceptet er derfor at freelancere i TV branchen kan samle deres “..fremtidige jobs, bookinger og aftaler i én overskuelig kalender..”.
Og da planen også er at Click A Crew booking fakturerer for dig, behøves den enkelte freelancer end ikke tænke på betalingen.
Markus Ramlau siger:
-Vi har længe gået med ideen, derfor valgte vi at arbejde fuld tid på projektet fra foråret 2015. Det er vigtigt for os at lave et produkt, som er skræddersyet til alles behov - både freelancere og produktionsledere i TV branchen, starter han og fortsætter.
-Som produktionsleder i TV branchen igennem mange år, har det altid undret mig, at der ikke var mere fokus på at gøre det lettere at finde ledige freelancere. Samtidig har mange freelancere måske svært ved at nå alt det administrative - svare på opkald, holde deres kalender opdateret og få lavet og sendt fakturaer. Alt dette vil vores system komme til livs, slutter han.
Læs videre HER

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?