Forsiden > News > Ny programredaktør på TV2

Ny programredaktør på TV2

torsdag 4. juni 2015, af Tom Dissing

Næste gang du ringer for lige at fortælle om en god ide, er det - efter den 1. august - muligt at det er Nikolaj Daugberg der tager telefonen.
Manden der har været producent, redaktionschef, tilrettelægger og postproducer på formater som “Undskyld vi er her”, “Danmark ifølge Bubber”, “Ung med de gamle”, “For tynd til at leve”, “’Kokainens pris” og endelig “Dopingepidemien” skifter nemlig hest og flytter ind hos TV2.
Han var ellers netop startet hos Nordisk Film, hvor han nåede at blive i to måneder.
Men ak.
TV2 ringede, og så er det jo bare med at tage ja-hatten på.
Derfra siger programchef, Thomas Breinholt:
-TV2 har i 2014 og 2015 været særdeles succesrig med dokumentarprogrammer og serier, som skaber debat og sætter dagsorden, fordi programmerne sætter fokus på danskernes liv og udfordringer. Nikolaj Daugberg er blandt de allerdygtigste folk i branchen, når det gælder udvikling og produktion af fakta og dokumentar, og med ham på holdet kan og vil vi forstærke indsatsen på dette område, starter han og bliver suppleret af Nikolaj Daugberg, der siger:
-Jeg er meget glad for min nye mulighed og ked af at forlade Nordisk Film TV efter så kort tid. Stillingen som redaktør med fokus på dokumentar og fakta på TV 2 er en kæmpe mulighed, som jeg ikke vil lade gå fra mig, slutter den tidligere cand.mag. i film- og medievidenskab, der sågar kan fortælle at han har arbejdet som ekstern lektor på KUA.
Planen er ikke overraskende at Nikolaj Daugberg bliver ny programredaktør for “faktaprogrammer, dagsordensættende dokumentar og reportage”, så TV2 fortsat kan “sætte dagsordenen” for netop fakta, dokumentar og reportage.
Blandt de selskaber Nikolaj Daugberg tidligere har hængt ud på, er Nordisk Film TV, Eyeworks, Koncern, STV og TvPeople.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?