Forsiden > News > Ny underholdningsredaktør på TV2

Ny underholdningsredaktør på TV2

fredag 5. august 2016, af Tom Dissing

Folk der kender Nordisk Film TV, eller Banijay, ved at deres - nu snart tidligere - programchef, kan sin TV historie.
I hvert fald på underholdnings siden.
Hun har som eksempel været inde over “X Factor”, kender “Dansk Melodi Grand Prix” indefra, og har ikke det mindste problem med “Scenen er din”.
Hun er simpelhen så meget inde i netop undholdning i den helt tunge ende, at hun nu tager skridtet ind på scenen selv.
Dorte Borregaard bliver nemlig TV2s nye underholdningsredaktør, der er en del af et team på 2, hvorfor der ikke længere er en egentlig underholdnings chef, som vi forstår det.
Hun kommer nemlig til at arbejde direkte sammen med Thomas Strøbech, der fortsat styrer “Vild med dans”, mens Dorte Borregaard kommer til at styre “Toppen af poppen” og “DMA”, for nu blot at nævne et par af de formater som Dorte Borregaard kommer til at styre.
Dorte Borregaard, der er en af de sidste generationer i den tunge underholdning, har i den forbindelse været med siden 2001, hvorfor hun har stået i spidsen for formater som “X Factor”, “Dansk Melodi Grand Prix”, “Scenen er din”, AllStars” og “Stjerne for en aften”, som eksempel.
TV2 kanalchef, Lotte Lindegaard siger:
-Dorte er en af landets mest erfarne på underholdningsområdet, og hun har bestridt stort set alle poster, når det gælder produktion og udvikling af tv-underholdning. Og ud over at være en dygtig og engageret tv-producent er Dorte fantastisk dejlig at arbejde sammen med, starter hun og fortsætter.
-Dorte er desuden et meget kreativt menneske, der har sat sit stærke præg på flere af de største underholdningssuccesser herhjemme. Hendes kreativitet rækker også til at være jazzsanger i fritiden, og det håber vi at få flettet ind i hverdagen i programafdelingen på TV 2, slutter hun.
Selv siger Dorte Borregaard:
-Jeg brænder for indholdet og for at spotte og udvikle redaktionelle koncepter, og det arbejde glæder jeg mig til at få mere tid til i jobbet som underholdningsredaktør, starter hun og fortsætter.
-Jeg vælger TV2 med hjertet og glæder mig til at blive en del af redaktørkorpset hos TV2, som jeg kender og har haft et godt samarbejde med gennem årene. Desuden ser jeg frem til – fra den anden side af skrivebordet – at opleve den blomstrende kreativitet og de mange ideer i produktionsbranchen, når jeg får et tættere samarbejde med branchens mange dygtige tv-producenter, slutter hun.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?