Forsiden > News > Nydere af Lise Rønne kunne jo tjekke Aftenshowet ud

Nydere af Lise Rønne kunne jo tjekke Aftenshowet ud

fredag 22. maj 2015, af Tom Dissing

Folk der bare ikke kan leve uden Lise Rønne på DR, kan nu glæde sig.
Hun er nemlig tilbage.
Og da det allerede er fra den 1. august, er der vel ikke meget andet at gøre end at glæde sig.
Jobbet hedder vært på Aftenshowet, der følger op på hendes tidligere funktion som redaktør på selvsamme format, og lejlighedsvis afløser i den rolle der nu bliver permanent.
Den kommende vært glæder sig naturligvis.
Hun siger:
-Den røde tråd i mit liv er på mange måder dialogen og mødet med mennesker. Jeg elsker at tale med alle typer af folk. Det inspirerer mig dybt, og jeg ser virkelig frem til at dyrke den del som vært på Aftenshowet, starter hun og bliver suppleret af Chef for DR Aktualitet & Debat, Jesper Larsen, der også glæder sig.
Han siger:
-Det bliver dejligt at få hende hjem. Udover Lises helt åbenlyse kvaliteter og store professionalisme, erfaring og entusiasme, har hun en særlig egenskab: Hun kan tale med alle slags mennesker helt oprigtigt, interesseret og nysgerrigt - lige fra det store til det nære. Hun har en evne til at få det bedste ud af snart sagt enhver situation, slutter han og når lige at løfte sløret for at formatet er under udvikling.
Planen er nemlig at udvikle formatet mere i retning af aktualitet der i følge Chef for DR Aktualitet & Debat, Jesper Larsen skal give formatet “flere indholdsmæssige kalorier - men stadig med overskud, god stemning og masser af overraskelser undervejs”, som han formulerer det.
Lise Rønne er fra 1978 og hun har en bachelor i medievidenskab samt en diplomuddannelse i journalistik.
Hun har været forbi MTV i London som producerassistent og har siden 2002 været på DR.
Blandt andet på “DRs Store Juleshow” og “Eurovision Song Contest” 2014.
Hun har desuden været X-Factor værtinde fire gange ganske som hun har været vært på “Boogie”, “Dagens Danmark” og “Her er dit liv”.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?