Forsiden > Ny teknik > Nye Sony paneler til LMD serien

Nye Sony paneler til LMD serien

fredag 17. januar 2014, af Tom Dissing

Hvis i producerer i HD, er det på sin plads at tjekke op på sidste nyt fra Sony.
Deres nye LMD-A240, LMD-A220 og endelig LMD-A170, er nemlig alle Full HD paneler, der som navnet antyder er 24, 22 og endelig 17 tommer store.
Og selv om at det heller ikke kan overrakse indgår de i LMD-A-serien, der nu er blevet redesignet og derfor er blevet lettere og slankere, ganske som PVM-A seriens Trimaster El paneler.
Daniel Dubreuil, Senior Product Marketing Manager, Sony Europe siger:
- Vi har designet LCD-skærmene i LMD-A serien, så de er lette, slanke og robuste uden at gå på kompromis med billedkvalitet og farvegengivelse, som Sony-skærme er kendte for, starter han og fortsætter.
-Det nye line-up udvider virkelig vores tilbud til kunder, der nu har et uovertruffet udvalg af professionelle skærme til at opfylde deres forskellige behov. Det innovative chassis-design gør skærmene perfekte til brug i situationer, hvor der stilles krav til bærbarhed eller plads som i OB-vogne, slutter han.
Den nye serie LMD-A-skærme har ydermere også såkaldt optimeret I/P-konvertering med lav latency og et “In-Monitor Display”.
Konkret er modellerne op imod 30 procent mindre i dybden og bruger nu 20 til 30 procent mindre strøm.
Rent pris/kvalitets mæssigt er det fortsat tilfældet at BVM-serien “bruges til den mest kritiske evaluering af video”, mens PVM-A-serien “bruges til sammenlignelige, kritiske applikationer som kameraovervågning og kamerakontrol”.
LMD-A-serien “anvendes til video- og overvågningskilder”.
De enkelte linier er løbende blevet strømlinet, så de nu alle - stort set - har samme brugergrænseflade, ganske som det er muligt at operere alle på DC strøm.
Blandt de mange muligheder med alle disse paneler er - blandt andet - muligheden for at opgradere med On-screen Tally, Closed Caption EIA/CEA-608 og -708, Payload ID display in the Status menu, SDI BNC 2-in/2-out, Waveform Monitor, Audio Level Meter, Vector Scope og endelig Camera Focus.
Nyhederne kommer først på markedet efter at de er blevet vist frem på Sonys BVE den 25. til 27. februar 2014 på Excel i London.
Her en langsom lære video om en tidligere LMD monitor.
Så kan du jo se hvor forskellen er, når du får investeret.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?