Forsiden > Ny teknik > Nyt Nvidia GTX Titan kort til 1000 dollars stykket

Nyt Nvidia GTX Titan kort til 1000 dollars stykket

onsdag 20. februar 2013, af Tom Dissing

I erkendelse af at vi ikke er helt på forkant med de såkaldte "spille kort", der er grafik kort til ekstreme "gamere" tager vi alligevel fat i det nye Nvidia GTX Titan kort, der ud over de 2,688 CUDA cores har 6GB GDDR5 Ram, 7.1 billion transistorer.
Det er nu de 4,500 Gigaflops der overbeviser.
Som vi ser det, er det blot et spørgsmål om tid, før dette kort kan overtage pladsen som - estremt billigt - Red Rocket kort, der via eksterne Thunderbolt boxe, problemfrit kan knække urimelige mængder af 5K data.
Kortet kan naturligvis også bruges som konventionelt skærmkort, da det kan håndtere opløsninger på op til 5760x1080 pixels.
Omvendt kan der placeres tre i række, så der kan flyttes nogle flere pixels på "de tre skærme", der åbenbart er nødvendige idag.
Nvidia har i en kort presseting sagt at "Titan" har Cores nok til at gøre enhver personlig computer til en "gaming supercomputer".
For specielt indviede viste Nvidia at det er muligt at spille "Crysis 3" på "highest settings" i 5760x1080 pixels.
Som nævnt har vi absolut ingen indsigt i spil computere.
De 1000 dollars, for det enkelte GTX Titan, der skulle være til at få fingrene i fra den 25. februar, og et fakum at der bruges bunker af Nvidia kort i produktionen idag, tyder dog på at det om end ikke andet, så i hvert fald kan klare 2-4K opløsninger på personlige computere.
Uden at hakke, eller andet.
Vi har fundet lidt mere info.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?