Forsiden > News > Nyt TV3 gossip site hitter

Nyt TV3 gossip site hitter

fredag 23. januar 2015, af Tom Dissing

Med risiko for at få lidt ballade, er det altså TV3 der siger og mener at de med sitet JuicyPlay.dk har skabt et nyt sladdersite til de unge kvinder.
Et site der siden den 8. december er blevet besøgt af 196.000 kvinder, der bare ikke kan læse nok nyt om alt fra lokale realitystjerner til de kendte i Hollywood.
Bedst af alt er brugerne på JuicyPlay kommet forbi efter omtalte på en række TV3 medier og andre steder, hvorfor de er ret friske på at kigge på reklamerne, der stort set også alle sammen er for MTG produkter.
Tallene viser uanset at det kan betale sig at etablere et site, der giver de faste kunder i butikken en “mer oplevelse” ved at supplere op på sitet.
Som eksempel i form af 2nd screen hvor det er muligt - i det mindste - at lede efter supplerende oplysninger og - for eksempel - Melissa og Mikkels nye baby.
Noget der er muligt uanset om du kigger forbi via en mobil, en tablet eller fra en desktop maskine.
MTG har lavet lidt statestik og kan nu se at det specielt er de unge kvinder, der elsker gossip.
Der er som eksempel bare 31 procent mænd og 69 procent kvinde.
Og da det er de unge mellem 15 og 24 år der kigger forbi, kan det vel ikke overraske at de ikke har så meget tid til at kigge på landets Hovedkanaler.
Af de små 200.000 brugere der har været forbi siden december er 54 procent under 24 år, hvilket understreger at det er utroligt simpelt at skabe indhold til denne gruppe.
Hvis de finder det relevant, kigger de forbi.
Noget 35 procent af brugerne forresten gør, hvilket nærmest er endnu flottere end det antal der allerede har kigget forbi.
Sitet der rent teknisk er et “TV3 site”, understreger dermed at det er muligt at aktivere seerne uden at en såkaldt 2nd screen app skal hænges op på et format som “hele familien” sidder og ser.
Det eneste det kræver er flere daglige opdateringer.
I JuicyPlays tilfælde, noget der sker seks gange dagligt, hvor de “seneste og mest interessante nyheder om kendte fra Danmark og udlandet” bliver opdateret.
Som eksempel var det muligt at følge Julie Christiansen i en travl uge tidligt i sitets liv.
Og da det ydermere er muligt at se klip og hele episoder fra blandt andet “Paradise Hotel” er de besøgende glade.
Redaktør Louise Jakobsen siger:
-JuicyPlay er kommet rigtig godt i luften siden 8. december. Vi er det nyeste tilbud på nettet med underholdning, kendis-stof og meget mere. Og vi vil gerne gøre det både fascinerende, varmt, underholdende og til et sted, hvor vores brugere ved, de altid kan få et smil på læben ved at se med. Indholdsmæssigt har vi i MTGTV via vore tv-kanaler adgang til store mænger af materiale fra ikke mindst Hollywood – og det er blandt andet gennem dette materiale, vi kan skabe dette site. Sitet er et nichemedie til unge på farten. Og det skulle gerne udvikle sig sammen med vore andre, digitale platforme som TV3.dk og TV3Play. Foreløbig glæder vi os over, at sitet er gået i luften med fine tal, og vores arbejde er nu både at udbrede kendskab og sikre, at læserne får det, de ønsker: Underholdning, slutter hun.
Uden lige at komme ind på det oplagt i at tjenesten jo hedder noget med "play", hvilket kunne tyde på at den på sigt bliver udvidet til stedet hvor det er muligt at findes TV3s arkiv.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?