Forsiden > Ny teknik > Nyt Wireless HD system på IBC2013

Nyt Wireless HD system på IBC2013

tirsdag 10. september 2013, af Tom Dissing

Ikke overraskende er Amimons IBC2013 nyhed af den såkaldte Zero Latency type, hvilket må formodes at betyde at der absolut - næsten - ingen forsinkelse er når der sendes HD wireless video over deres transmitter-receiver moduler/chips, der i følge producenten kan sende med "zero latency" over 500 meter. ( og som vi forstår det er bygget i samarbejde med IDX. Er det tilfældet kunne der være tale om deres CW7, red. )
Hvor mange milisekunder nyheden så ender med at bruge på at flytte data, og hvor meget strøm det koster, må du på IBC for at finde ud af. ( specs på Chip er "mindre end "1 millisecond" og op til 1080P )
Amimon lover dog uanset hvad at deres nyhed er hurtig.
-Amimon continues to expand its Wireless HD product portfolio, offering new and easy ways for camera crews to operate, starter David Shefler, der er Vice President Global Sales and Marketing.
-Longer range for outdoor video shooting with zero latency and HD quality enable producers and directors to improve production efficiency and flexibility at an affordable price, slutter han.
Den korte ventetid fra kamera til OB, eller sendevogn, kunne være med til at udkonkurrere de mange 3G løsninger der er blevet så populære, ganske som at de mange kedelige udfald måske kan undgås med dette system.
Og da Amimon også tilbyder overførsel af TimeCode, bi-directional data transfer og enhanced multi-system operation er det altså ikke bare den flotte HD kvalitet som denne producent mener skal være afgørende for at du vælger dette system.
Læs mere om Amimon her.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?