Forsiden > News > Nyt producerende reklamefilms selskab

Nyt producerende reklamefilms selskab

mandag 19. januar 2015, af Tom Dissing

Hvis du ikke har sagt hej til Pau la Cour, Executive Producer, og Sune Hjorth, Art Director og instruktør er det sikkert på sin plads at tjekke dette nye “produktions selskab” ud, der er stolte af ingen faste partnere at have.
Og som forresten køber alt deres “teknik” “ude i byen”.
Som de to herrer pointerer har de tilsammen over 30 års erfaring i den danske reklame-, og filmbranche nu med eget selskab, der kan brilliere med at ( cheferne) allerede har lavet en masse film for Lejebolig.dk, Dating.dk, Trendsales, Unilever, Jem & Fix, McDonalds, Sommersby, Kræftens Bekæmpelse, Bravo Tours, Møbelkæden, Suzuki, Spies og mange andre.
Pau la Cour og Sune Hjorth glæder sig ikke overraskende til at blive en del af udviklingen, nu bare med deres eget selskab.
De to herrer der blandt andet har arbejdet sammen på Robert Boisen & Like-minded og igen på Mayday Film.
Nu er det så blevet tid til selv at prøve.
Motivationen bag navnet Hawaii Film forklarer Sune Hjorth således i Markedsføring.dk:
-Hawaii Film ser sig selv som en ø, der ønsker at inddrage andre øer i produktionen. Et ø-rige, vi skaber i samarbejde mellem annoncører, der har brug for idéudvikling eller med et bureau, som har brug for et produktionsselskab, slutter han.
Læs mere om selskabet her.
Her en af de film de har lavet.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?