Forsiden > News > Odense helt fremme i streaming skoene

Odense helt fremme i streaming skoene

tirsdag 21. oktober 2014, af Tom Dissing

Her i går sparkede Watz Me Now lige benene væk under en bunke konkurrenter.
Deres streamtjeneste, der er et par kanal pakker med muligheden for at tilkøbe flere kanaler, er nemlig netop blevet den mulighed Glentevejs Antennelaug i Odense tilbyder deres medlemmer.
Og da dette Antennelaug tæller 30.000 medlemmer, vil Watz Me Now fra engang tidligt i 2015 være det største eller blandt de største streamere af kanalpakker herhjemme.
Og da Glentevejs Antennelaug, som i daglig tale er kendt som “Glenten” tidligere på året gik ind på markedet for mobiltelefoni og mobilt bredbånd, ser det ud til at de nu også er inde på stream markedet.
Dog via Watz Me Now, der tilbyder en grundpakke med 15 kanaler i, hvor DR1 og TV2 er med som streamkanaler.
Glenten skriver i en presseting:
-Efterspørgslen er der, og det støt stigende udbud af streamingtjenester er i fuld gang med at ændre vores måde at se fjernsyn på. Timingen er derfor rigtig, og vi tager nu skridtet videre med at tilbyde et udvalg af streaming-tjenester til vores medlemmer. Det drejer sig fx om live tv, start forfra, 48 timers Catch up, 30 dages arkiv på DR, 30 dages arkiv på dansk-tekstede udsendelser på nabolandskanalerne og meget mere, starter formand Søren Skaarup og fortsætter.
-Vi har fulgt udviklingen i brugeradfærden og kan se at især yngre seere bruger ”2’nd screen”, når der skal ses tv. - Det er samtidig et strategisk skridt i den retning vi gerne vil, nemlig tilbyde vores medlemmer – herunder nye medlemsforeninger - de muligheder, der er på markedet. Vi kan nu tilbyde Danmarks bedste tv-pakkesammensætning, mobil- og fastnet telefoni til meget lave priser samt internet til en pris på 99,- for en 50/10 Mbit forbindelse, slutter han.
Som vi forstår det vil Watz Me Now først være til at få fingre i engang efter årsskiftet.
Der vil det omvendt være muligt at se alle kanalerne på tablet, smartphone, PC, MAC eller på et fjernsyn.
Lettere overraskende er det ikke muligt at tilkøbe en eneste af TV2s “dyre” betalingskanaler, der ellers plejer at være muligt at tilkøbe for 40-45 kroner om måneden hos andre udbydere.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?