Forsiden > News > Og E-see prisen gik til

Og E-see prisen gik til

Kasper Morville, M 2 Film

mandag 12. juni 2017, af Tom Dissing

Nu hvor bunken af ældre teknisk kloge hoveder hele tiden vokser, ude i produktions miljøet, er det herligt at der også kommer lidt nye til.
Nye, som Kasper Morville, fra M 2 Film, der får de kloge - gamle - hoveder, til at ligne netop det.
Der skal nyt til.
Og nu hvor Kasper Morville, åbenbart er netop så rasende klog på teknikken, løb han såmænd med E-see prisen, der netop gives til den klogeste - der er under uddannelse - på Medieskolerne.
Denne gang for 13. gang.
Karper Morville, der er FTP-elev på M2 Film, var den klogeste, og løb derfor med e-see prisen, der både er stiftet af og sponseret af netop e-see, der tilfalder den elev der står for den bedste præstation ved den skriftlige prøve på FTP-uddannelsens 4. skoleperiode.
I bedste stil er det en endog meget ærefuld pris at få.
Og så fulgte der lige en DJI Osmo med, hvilket jo gør det hele pænt meget sjovere.
Kim Gude siger:
-Vi vil gerne være med til at understøtte, at faglig viden er en væsentlig faktor i den branche, som vi er leverandør til, så det er kun naturligt for os at prøve at bidrage dertil via fagets grunduddannelse, slutter han.
Max Jørgensen fra Medieskolerne supplerer
-Vi er utrolig glade for, at en af branchens førende leverandører vil være med til at opretholde en tradition, hvor faglige kundskaber aktivt bliver præmieret. Det er noget, eleverne går meget op i og der er ingen tvivl om, at udsigten til at kunne vinde e-see prisen får dem til at lægge sig ekstra i selen, slutter han.
Vi gætter på at Kasper Morville, M 2 Film, der fik prisen og præmien af faglærer Klaus Birkebæk, ikke tager telefonen i dag, da han må være ude og "flyve" med hans funky Gimbal.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?