Forsiden > Ny teknik > Orad viser next Gen frem på NAB2014

Orad viser next Gen frem på NAB2014

tirsdag 4. marts 2014, af Tom Dissing

Hvis du skal på NAB2014, er her lige et bud på hvor du burde kigge forbi.
Orad tager nemlig en interessant nyhed med på dette års NAB, som vi alle snart kommer til at kende som 4Designer og RenderEngine7, der skulle være en heftig opdatering af deres 3Designer, der nu tilbyder endnu mere i forhold til at “streamline the graphics creation workflow”.
Det handler med andre ord om at få produktionen af grafik op i gear, og samtidig hjælpe med et større og hurtigere output, fra de krative.
Rent teknisk er 4Designer og RenderEngine7 nu begge native 64-bit applications, der burde give platformene et boost.
Selve workspace, er ydermere opdateret kraftigt, hvilket - blandt andet - handler om “ulra high resolution” ( vi gætter på 4K, men det nævner Orad ikke, red. og “multi-monitor desktop display”, så det er muligt at arbejde over flere skærme.
I begge tilfælde - igen - features der ikke tidligere var muligt.
4Designer er nu allerede fra starten af født til at kunne håndtere grafik til SD, over HD, til UltraHD og “large scale video walls”, der let kan have langt højere opløsninger.
Som tidligere er det stadig en arbejdsplads der giver et “object tree” med materiale og texture preview, ganske som “object isolation” giver et højere og hurtigere overblik.
Der er nu integreret et “multi-camera local preview”, der skulle give den enkelte artist muligheden for at arbejde med “flere kameraer” eller skabe “kompleks grafik”, der kunne bruges i virtuelle studier og i andre sammenhænge.
Opdateringen tilbyder ydermere “master animations”, der skulle spare tid i produktionen, for eksempel i forhold til “sequencing” og “animation playback”, i forskellige timelines.
Der er nu fil-import forFBX, LWO, X3D, 3DS, DXF, VRML og Collada, hvilket skulle åbne lidt mere op for formater der ikke tidligere kunne hentes ind i Orad software.
RenderEngine7 skulle have fået masser af nye hestekræfter, herunder kræfter til at skabe real-time motion blur, en ny “shader pipeline” til full-screen visual effects og andet.
Martin Appleton, Product Manager, der kommer til at vise nyheden frem på NAB2014 siger:
-4Designer is the direct result of feedback from our customers and designers, and delivers many capabilities that not only allow artists to realize more creative real-time graphics, but to help improve their day-to-day workflow and make their lives easier. We listened and the answer is in the new name - 4Designer, slutter han.
Her lidt grafik skabt i 3Designer, der såmænd også er ret heldig.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?