Forsiden > Ny teknik > PS4 betyder nye TV apps

PS4 betyder nye TV apps

fredag 29. november 2013, af Tom Dissing

Hvis du troede at dagens lancering af den nye PlayStation 4 kun handler om spil er det helt forkert.
Broadcastere som Viasat har for længst bemærket at de unge seere er “lodret ligeglade” med hvordan de får adgang til deres TV kanaler.
Bare de er lige der hvor de selv er.
Derfor kan det vel ikke overraske at Viaplay allerede fra idag kan tilkøbes som abo af PlayStation 4 brugere.
Direktør for Viaplay, Niclas Ekdahl forklarer:
-Vi er meget glade for samarbejdet med Sony og for nu at kunne tilbyde Viaplays indhold på en af de førende spilkonsoller uden krav om et PlayStation Plus-abonnement, starter han og fortsætter.
-Vi har for nyligt udgivet en forbedret version af Viaplay, og nu udvider vi vores tilgængelighed ved at findes på PlayStation 4. Vi arbejder aktivt på at beholde vores position og er meget stolte over vores udvikling, slutter han.
Selve konsollen, der - garanteret - er både meget hurtigere og andet, bliver lanceret idag fredag den 29. november, og skulle give muligheden for højere opløsning og - måske - et endnu flottere Viaplay, der hentes som app fra selve PS4, film og serier købes InApp.
Er du mere til PC, Mac, Android eller iOS, tablets, LG Smart TV, Samsung Smart TV, Philips Smart TV, Panasonic Smart TV, Xbox 360 og PlayStation 3, findes en lignende app også til disse platforme.
Viaplay er dog langt fra de eneste der allerede fra premieredagen tilbyder adgang til et utal af film og serier.
En lang række andre VOD tjenester og streamere er nemlig godt klar over at de unge er friske på at klikke et par gange og så ellers købe sig adgang til deres favoritserie eller film.
Love Film der er Amazons filmudlejning, der nu supplerer med egenproducerede serier ( Alpha House og Betas, red. ), er med ( Indtil videre kun i Tyskland og UK), ganske som BBC iPlayer er tilstede, som tilbyder direkte køb af spritnye BBC produktioner.
Størrelsen VidZone, som vi erkender ikke at kende, er med, ganske som Netflix er med fra starten af.
På andre markeder - specielt i England - er der et utal af andre tilbud, blandt andet fra BBC.
Engang i foråret kommer der mere end 20 andre “apps”, der efter sigende skulle tilbyde endnu mere underholdning.
Hvad, kan brugere af PS4 finde ud af engang i foråret.
Rygter vil dog vide at det er på det tidspunkt online-spil appsne kommer ( TuneIn, Game One, Filmo TV og MUBI ).
Som vi forstår det, kræver visse tilbud et såkaldt Playstation Plus abo, mens andre blot kræver abo hos den udbyder, der ønskes film eller serier fra.
Vi har lige fundet et klip fra den nye Alpha House serie, der - som vi forstår det - kun kan findes hos Amazon og på PS4.


Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?