Forsiden > Ny teknik > Pænt mange nyheder fra Adobe

Pænt mange nyheder fra Adobe

tirsdag 9. september 2014, af Tom Dissing

Så er messen over dem alle lige op over.
De fleste har sikkert allerede booket hotel og flyver, eller diskuterer hvordan de skal bære sig ad med at ræse derned på de ti timer, som det burde kunne klares på.
Amsterdam er jo ikke helt så langt væk, hvis motoren får lidt gymnastik undervejs.
I den forbindelse har Adobe tjekket deres motor, og fundet at det er på tide at få gjort lidt mere ved den såkaldte GPU oplevelse.
Og da det betyder at de nu understøtter GPU-baseret playback langt mere udtalt og bedre, ser det ud til at der kommer lidt mere fart i deres Creative Cloud, hvor Adobe Anywhere jo bor.
Alt sammen noget de regner med at vise frem på IBC2014, hvor specielt Premiere Pro og en række nye projektværktøjer, ser dagens lys.
Mathias Hekton, der er nordisk video- og broadcastspecialist hos Adobe siger:
-Kravene til videoproduktion og broadcastere vokser med stor hastighed. Med disse opgraderinger, sikrer vi, at Creative Cloud fortsat vil fungere som et vigtigt økosystem, der er afgørende for at producere TV og video i høj kvalitet, starter han og fortsætter.
-Vi har lyttet til vores brugere, og arbejdet målrettet på også at hæve billedkvaliteten i redigeringsfasen. Det er også derfor, vi præsenterer et forbedret brugerinterface på tværs af alle Creative Cloud desktop- programmer, samt understøttelse af HiDPI for både Mac Retina og Windows 8.1 skærme. Det giver et skarpere billede, så man kan fokusere på opgaven uden at lade sig distrahere af en svingende billedkvalitet, slutter han.
At det så også betyder at der nu er en masse ekstra hardware understøttelse af blandt andet AJA RAW, UHD fra Phantom Cine, Canon RAW og RED R3D-filer, er blot en lille del af nyhederne.
Der skulle også være sket en del med Masking & Tracking og den omtalte “GPU-baseret playback-funktion”, der ser ud til at være målrettet UHD og 4K, men virker naturligvis også med andre opløsninger.
Konkret er Adobe Premiere Pro CC opdateret med blandt andet Consolidate & Transcode og Search Bins,: Og så skulle der være kommet mere fleksibilitet ind i Multiproject Workflows.
Der sker også en del med Adobe Anywhere.
Noget der har relevans når - eller hvis - der arbejdes med “virtuelle teams”, der arbejder på samme projekter, i for eksempel Premiere Pro CC.
Nu er der - som eksempel - en central placering af ens indholdsfiler, så alle brugere nu kan lede “det samme sted”, uden at skulle “tilbage til” After Effects CC.
Det skulle gerne spare en masse tid i større projekter.
Od den nye Adobe Anywheres app, kan nu “scrubbe” og redigere video på iPad, hurtigere.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?