Forsiden > Ny teknik > Panasonic når 20000 lumens på ISE 2016

Panasonic når 20000 lumens på ISE 2016

mandag 4. januar 2016, af Tom Dissing

Hvis du går og overvejer hvilket venue projektorer der skal investeres i, her i 2016, kunne det være at du burde overveje at vente med at investere til efter ISE 2016, der kører fra den 9-12 februar i RAI.
Altså samme sted som IBC2016 engang til september.
Panasonic ser med andre ord ud til at tage fat i en ny fremtid, hvor “almindelige” professionelle projektorer kan levere mere end 20000 lumen, hvilket dog også ser ud til at betyde at denne producent nu blander sig i laser projector markedet.
Det kræver nemlig lidt mere at kunne levere så mange lumen.
Der skulle stadig blive tale om en såkaldt “compact laser projector”, der er “lille nok” til at kunne bruges til konventionel udlejning til alt fra “stage” til business.
Alternativt kan den bruges som “flyvende” installation til live events, der skifter adresse hele tiden.
Hartmut Kulessa, European Projector Marketing Manager hos Panasonic, siger:
-When you throw Panasonic picture quality and 4K resolution in to the mix, we are able to provide more depth and a more immersive viewing experience than ever before. It promises to be the star of the show, slutter han og henviser til et samarbejde med event firmaet XPION, der er på vej med et show der inkluderer Industry grade robots og en “projection mapped” Tesla sports car.
Det eneste der er ude indtil videre er at det er til et globalt 2016 event, der bliver kendt som “The Robotic Experience” eller “RobEx”, der - kunne tænkes - at tage verden rundt og lade folk kravle rundt i en Tesla der enten ikke eksisterer, ellers som - måske - er meget sjovere at se “projection mapped”.
Alt sammen noget du kan høre mere om på dette års ISE2016, der afholdes i Amsterdam fra den 9. til den 12. februar.

Læs mere hos Panasonic her
Der er fortsat absolut ingen specs ude på de projektorer der viser frem på ISE2016.
Det er dog forventeligt at der vil være tale om en +4K projektor, da denne producent allerede tilbyder SXGA+ projektorer der kan levere 20K Lumen.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?