Forsiden > News > Panasonic prøver med Visual Solutions

Panasonic prøver med Visual Solutions

tirsdag 3. februar 2015, af Tom Dissing

Mange går sikkert uden at være klar over hvad de forskellige leverandørere af hardware til - for eksempel - visuelle løsninger, egentlig kan klare.
Et af de selskaber der nu vil gøre noget ved dette potentielle problem, er Panasonic, der netop har lanceret et såkaldt “uddannelsesprogram”, hvor der bliver muligt at uddanne sig så den enkelte bliver bedre til at formidle - for eksempel - som forhandler, systemintegratorer, AV-udlejningsfirma eller distributør, hvad Panasonic ville kunne hjælpe med, hvis dette selskab skulle blive valgt som hardware leverandør.
Panasonic tilbyder i den forbindelse flere “uddannelser”, der kan afsluttes med certificeringerne som “Expert” og “Advanced Expert”.
Dette gælder dog kun i forhold til projektorer. Denne overbygning foregår i Panasonics tyske hovedkvarter i Wiesbaden.
De omtalte kurser, eller uddannelser tilbydes alle “Panasonic-partnere”, der gratis kan deltage i de nødvendige “uddannelseslektioner på nettet”, der er inddelt i segmenter som “projektorer” og “display”, der igen er under - inddelt i sektioner, hvor sværhedsgraden stiger med indsigten.
Ansvarlig for uddannelse i Europa, Siegmar Küll, siger:
-Større produktviden er altid en vigtig fordel i enhver virksomhed. Den danner grundlag for en mere effektiv og nøjagtig kundeservice, nye muligheder for mersalg og krydssalg og for at etablere konkrete konkurrencefordele, starter han og fortsætter.
-Advanced Expert-uddannelsen for projektorer giver for eksempel deltagerne et mere indgående kendskab til særlige efterspurgte funktioner, som edge-blending, farvekorrektion, vertikal projektion, laserteknologi og geometrisk justering med vores projektorer med høj lysstyrke, slutter han.
Folk der allerede er inde i Panasonic som partner eller andet, skal i den forbindelse lige vente på at tiltaget her, bliver endeligt lanceret.
Det sker nemlig først på ISE 2015, hvor både forløb og andet bliver forklaret og introduceret.
Som vi forstår det er det Rasmus Nielsen, der er lokal tovholder.
Du kan også ringe til ham på 43 200 800.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?