Forsiden > Ny teknik > Panasonic viser 4K GH kamera frem Prisen...

Panasonic viser 4K GH kamera frem Prisen...

onsdag 8. januar 2014, af Tom Dissing

Panasonic viser 4K GH kamera frem
Prisen ender på under 2,000 dollars

Nu kan det godt være at der stadig findes producenter der mener at vide at 720P udstyr må være nok og at det er helt fint at betale ganske mange penge for et kamera der kan optage i omkring 35 Mbit/s.
Det er sikkert også fint.
Men hvad nu hvis du ved at det - i løbet af februar - bliver muligt at investere i en 4K Panasonic UHD-SLR - uden spejl - der kan optage i 4K og det - naturligvis - i noget der ligner 200 Mbit/s i kameraet.
Igen.
Det er en CES2014 annoncering, så det skal tages med et par forbehold.
Men en del kunne tyde på at hardwarefolket håber på at skubbe til købet af 4K skærme, der - forresten- nu er nede på 1000 dollars for de billige Vizio skærme, der sikkert ikke ser specielt godt ud, men som altså kan vise 4K native.
Hvad det kommende GH kamera kommer til at hedde og hvorfor Panasonic viser et micro43 kamera frem, der kan optage 4K video i 200 Mbit/s, svæver lidt i det uvisse.
Blandt de ubekræftede oplysninger der er sluppet ud om dette hus, er at det ikke bliver muligt - andre siger det modsatte - at optage 200 Mbit/s internt, men at der er “ubegrænset” mini-HDMI ud, der hverken har tekst i billedet eller som er begrænset på nogen måde.
Underforstået er der fuld 4K ( UHD) ud af HDMIen, der kan optages på eksterne 4K optagere.
I forhold til at måske/måske ikke at kunne optage op til 200 Mbit/s på onboard SDXC UHD kort, skulle der være et UHS Class 3 prototype kort på vej, der vil kunne optage hurtigere end 200 Mbit/s.
Et kort der let kunne tænkes at komme til at påvirke andre producenters hardware, der sikkert også snart vil kunne optage 4K for under 2000 dollars.
Som nævnt skulle kameraet ramme hylderne i februar.
Formodentligt sent i denne måned.
Her lige en promo for et 1000 dollars 4K TV, der måske ikke er det bedste i verden, men som altså kan vise UHD for det rene ingenting.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?