Forsiden > News > Påsken står foran døren på TV2

Påsken står foran døren på TV2

fredag 18. marts 2016, af Tom Dissing

TV2 glæder sig sammen med en god del af befolkningen over at det nu bliver varmere, og over at der i påsken bliver sendt en del TV som mange seere må formodes at glæde sig til at se.
Som eksempel tager TV2 fat i en ny omgang “Rundt på gulvet”, hvor det nu er Martin Brygmann der er vært.
Det skal blive spændende at se hvordan det udvikler formatet.
Ellers byder påsken også på et talentshow på TV2.
Konkret finalen på Danmark har talent, suppleret af en masse andet TV, der er afstemt til denne højtid.
Bedst af alt vil faste programserier som “Kurs mod fjerne kyster”, “Stjernerne på slottet”, “Nybyggerne” og “Hvem vil være millionær?” fortsætte upåvirket, så de seere der måske gik og var bange for en uge uden disse formater, nu kan ånde lettet op.
Det gælder naturligvis også “Go morgen Danmark” og “Go aften Danmark”, der bliver sendt på alle dage, ganske som de plejer at blive sendt.
Uanset om det er helligdag eller ej.
Som pointeret er det i påsken der er finale på “Danmark har talent”, hvor de “seks største talenter” fra “Danmark har talent” skal stå en sidste gang foran Jarl Friis-Mikkelsen, Peter Frödin, Cecilie Lassen og Nabiha suppleret af Felix Smith og Christopher Læssø, der både byder på en finale og på “en helt særlig finaleoptræden af popstjernen Rasmus Seebach”, som TV2 videre skriver det.
I den forbindelse er der jo pludselig blevet pladt til et nyt show, hvorfor seerne ugen efter kan glæde sig over en ny omgang “Rundt på gulvet”, hvor blandt andet Niels Olsen, Andreas Bo, Lise Baastrup og Christian Fuhlendorff står “klar til at give dig og dine lattermuskler en svingom”.
Blandt gæster er Vicki Berlin og Ole Boisen.
Der er dog også plads til drama i TV2s påske.
Således ser det ud til at en ny fem episoders mini drama serie, “Dr. Foster”, der handler om en kvinde der har “det perfekte liv”.
Altså lige indtil hun opdager et hår på hendes mands tørklæde.
Så begynder de store spørgsmåle nemlig at komme:
Er Simon hende utro?
Ansporet af sådanne spørgsmål begynder Gemma Foster (Dr. Foster) at undersøge sagen, hvilket bringer “mange dystre hemmeligheder op til overfladen”.
BBC serien har fået en National Television Award i kategorien "Ny drama".
Der bliver dog også tid til film på TV2 i påsken.
Herunder “Kartellet”, med Anders W. Berthelsen, Lene Maria Christensen, Flemming Enevold, Lars Ranthe, Leif Sylvester, Kurt Ravn, Jesper Asholt og Henrik Prip.
Påsken betyder som bekendt også at “Olsen-bandens store kup” bliver vist.
Filmen der er fra 1972, følger Egon, Benny og Kjeld der denne gang vil røve en pengetransport, samtidig med at Yvonne er ved at planlægge Børges konfirmation.
Røveriet går fint, men de bliver dog snydt af “Kongen” og “Knægten”.
Komedieklassikeren “’Den eneste Ene” er også på programmet.
Her kan interesserede igen se “Emsige Lizzie” og “køkkenmontør Niller” og “den lille Mgala” hygge igennem med “Sus” der er gift med “Andrea” der også er kendt som “Sonny”.
I bedste stil er der ingen her der kender hinanden. Altså indtil Niller monterer et køkken hos Sus og Sonny.
Der bliver endeligt også plads til flere udenlandske film.
Herunder “For Your Eyes Only”, der er fra 1981, fulgt op af “Octopussy” fra 1983.
Blandt de nyere film kan seerne se frem til “2012” med John Cusack, Amanda Peet og Woody Harrelson, suppleret af “We Bought a Zoo” og “The Last Castle” frea 2001 med Robert Redford, James Gandolfini og Mark Ruffolo.
Her en promo på BBC dramaserien.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?